12.9 C
Suceava
iunie 16, 2024
Alegerea Editorilor

O propagandă pentru Alegerea Locală Botoșani. Cunoaște care faimos activist civic își anunță candidatura independentă pentru Alegerea Locală Botoșani.

Duminică, 21 aprilie 2024, începând cu orele 16.00, în salonul „George Enescu” al Hotelului Rapsodia, cetățenii din Botoșani sunt invitați la anunțul candidaturii independente pentru Alegerea Locală a renumitului activist, Bogdan Cărăușu.

Implicat în sfera civică începând din anul 2015, an în care a devenit cunoscut prin organizarea protestelor împotriva corupției după tragedia de la clubul Colectiv din București, Bogdan Cărăușu este liderul asociației „Scut Botoșănean”, loc de întâlnire a numeroase generații de tineri care s-au unit și, la inițiativa sa, au demarat acțiuni caritabile, umanitare, proiecte de promovare a patrimoniului și valorilor tradiționale, a credinței ortodoxe, susținerea educației și a familiei, acțiuni de protecție a mediului și împădurire, activități de voluntariat la căminele de bătrâni, conferințe, colaborări cu tineri din Basarabia, omagii aduse eroilor naționali și locali, disidenților anticomuniști precum Mugur Călinescu, frații Ioan și Vasile Maluș sau martirilor închisorilor.

Anunțul este făcut pentru a marca decizia lui Bogdan de a candida pentru un loc în Alegerea Locală a orașului, promițând prin candidatura independentă să reprezinte opinia cetățenilor din Botoșani, nu pe cea a unui partid politic aflat la putere. Împreună cu Bogdan vor fi prezenți lideri de marcă din orașul nostru și din afara lui.
Toți botoșănenii obosiți de modul partizan în care se desfășoară jocul politic sunt invitați să descopere o viziune nouă, liberă, independentă, orientată către binele comunității. Accesul la eveniment este gratuit, în limita locurilor disponibile.

Related posts

„Transform ţara lor într-un prizonier al manipulărilor politice ale Occidentului!”

admin

Rezultate Exit-Poll Alegeri locale si Europarlamentare 2024: Alianța PSD-PNL a Câștigat 54% din Voturi

admin

REMUNERAREA pe care o primește un botoșănean după 35 de ani de muncă

admin

Leave a Comment