16.2 C
Suceava
iunie 13, 2024
Local

O persoană a căzut într-un puț adânc din Suceava, salvată miraculos.


Un individ în vârstă de 30 de ani a pătruns într-un adânc puț de 10 metri în satul Dornești din județul Suceava, beneficiind de intervenția salvatoare a pompierilor și fiind transportat la Centrul de Primire Urgențe Rădăuți pentru a primi îngrijiri medicale necesare. Echipajul de pe ambulanța SMURD i-a asigurat primul ajutor medical, după care a fost transferat pentru investigații suplimentare. În același timp, trei persoane din localitatea Valea Cânepii, județul Brăila, au suferit o cădere într-o fântână în timp ce încercau să instaleze o motopompă. Două persoane au fost extrase cu sprijinul pompierilor și predate către ambulanță, în timp ce a treia persoană a necesitat manevre de resuscitare. Vecinii au reușit să scoată din fântână o a treia persoană care rămăsese blocată, înainte de sosirea echipajului de pompieri. Astfel de evenimente dramatice ne reamintesc de importanța atenției și a echipamentului adecvat în situații de urgență.

Citiți articolul complet

Sursa & Fotografie Credit – „adevarul.ro”

Notificare pentru publicații: Știrile sunt agregate automat din fluxul Google News, sunt editate de către redactorii noștri și apoi publicate. Detalii precum sursa, autorul fotografiei și link-ul către articolul complet sunt incluse. Dacă doriți ca articolele dvs. să nu mai fie preluate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de mai jos, iar preluarea lor va înceta imediat.

Reclamații & Raportări știri
Contact: medialux85@gmail.com

Consultați Termenii și Condițiile

Related posts

Eveniment rutier pe Calea Unirii din Suceava în apropierea instituției de învățământ

admin

Magistrata din Suceava care susținea infractorii a consumat droguri în fața propriilor copii! Informații noi din investigația procurorilor șochează

admin

Eveniment neașteptat: Șofer grabit s-a răsturnat cu BMW într-un șanț de pe centura Rădăuțiului

admin

Leave a Comment