16.3 C
Suceava
iunie 13, 2024
Local

Un șofer a fost capturat de ofițerii de poliție cu substanțe interzise în buzunar


În cursul serii trecute, în jurul orei 00.00, un echipaj de ordine a oprit pentru verificare pe DN2H, în vecinătatea localității Gălănești, automobilul Volvo condus de Mihai M. Persoana respectivă a aruncat din buzunarul pantalonilor un plic ce găzduia substanțe interzise, la vederea agenților de poliție. După aceea, individul a fost supus unei evaluări cu ajutorul aparatului drugtest, care a relevat prezența metamfetaminelor în corpul său. Ca urmare, s-a întocmit un dosar penal pentru controlul unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive. Aceast incident subliniază din nou importanța respectării legilor și a normelor de circulație, precum și necesitatea unei conduită responsabile în trafic.

Citeste articol complet

Sursa & Fotografie – „glasulsucevei.ro”

Nota pentru publicații: Știrile sunt preluate automat din sursa Google News, sunt revizuite de redactorii noștri, apoi sunt publicate. Așa cum se observă, este specificată sursa, creditul foto și linkul către articolul integral. În cazul în care doriți ca articolele dvs. să nu fie preluate, vă rugăm să ne contactați la adresa de email menționată mai jos și le vom suspenda imediat.

Reclamații & Raportări știri
contact: medialux85@gmail.com

Consultați Termenii și Condițiile

Related posts

Individ condamnat penal, fost membru al conducerii unei unități de învățământ și consilier local din localitatea Suceava

admin

Suceava pare să își revină după schimbarea conducerii spitalului în perioada pandemiei.

admin

Vameșul din Siret este judecat de DNA pentru sustragerea a două transporturi de gaz refrigerant

admin

Leave a Comment