16.3 C
Suceava
iunie 13, 2024
Local

Incendiu într-o pomicultură din Frasin: Trei autoturisme distruse complet


Echipajele de pompieri militari de la Gura Humorului au intervenit pentru a lichida un incendiu ce a izbucnit în localitatea Frasin. În momentul sosirii lor, trei vehicule parcate într-o livadă erau cuprinse de flăcări puternice, existând pericolul ca incendiul să se extindă la alte vehicule și la o seră ce găzduia legume. Operațiunile de stingere au fost concentrate și incendiul a fost stopat fără a se răspândi. Se presupune că focul a fost declanșat de un foc deschis în aer liber. Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar salvatorii au reușit să protejeze un autoturism și serra cu legume. Incendiul a fost stins la ora 1:45. Imagine: https://img.svnews.ro/foto/2024/04/16/380680/1776c1b17181c9410d4fc4c6d06500867.jpg

Accesați articolul complet

Sursa & Fotografie de la – „www.svnews.ro”

**Notificare pentru publicații:** Știrile sunt extrase automat din fluxul Google News, sunt editate de redactorii noștri și apoi publicate. Ca atare, sursa este menționată, creditul fotografic este acordat, și se include un link către articolul complet. Dacă nu doriți ca articolele dvs. să fie preluate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail indicată mai jos, și le vom retrage pe loc.

Reclamații & Raportări Știri
contact: medialux85@gmail.com

Consultați Termenii și Condițiile

Related posts

Suceava: Accident rutier cu implicarea a trei mașini la Zvoriștea

admin

Femeia din Suceava găsită vinovată pentru atac sexual și exploatarea prin cerșetorie a propriilor copii

admin

Deputatul Florin Pușcașu roagă pe ministrul Sorin Grindeanu să înceapă lucrările la podul Zamostea-Talpa întrucât podul de la Zvoriștea se află într-o stare critică: „Ne confruntăm cu o amenințare serioasă”

admin

Leave a Comment