12.9 C
Suceava
iunie 16, 2024
Local

Trei autovehicule distruse de un incendiu în timpul nopții în Frasin recent.


Conform informațiilor oferite de reprezentantul de presă al ISU Suceava, în cursul nopții de luni către marți, trei mașini au fost cuprinse de flăcări în localitatea Frasin. Echipajele militare de pompieri de la Garda de Intervenție Gura Humorului au reușit să localizeze și să stingă incendiul, intervenind cu două vehicule specializate pentru stingere și o mașină de intervenție medicală SMURD.

Vehiculele se aflau în flăcări într-o livadă privată, iar focul prezenta riscul de a se extinde la o altă mașină și la o sere de legume din apropiere. Incendiul a fost complet eradica la ora 1:45, fiind posibil ca focul să fi pornit de la un foc deschis în aer liber.

Nu au fost raportate victime, iar echipele de intervenție au reușit să salveze automobilul din vecinătate și serele de legume. Evenimentul s-a încheiat fără a lăsa consecințe grave.

Citeste articol integral

Sursa & Foto Credit- „www.newsbucovina.ro”

Notă pentru publicații: Știrile sunt preluate automat din feed-ul Google News, sunt rescrise de editorii noștri, apoi sunt publicate. Așa cum se poate observa, sursa, creditul foto, și linkul către articolul integral sunt specificate. Dacă doriți ca materialele dv. să nu mai fie preluate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de mai jos, și acestea vor fi imediat încetate.

Reclamații & Raportări Știri
contact: medialux85@gmail.com

Cititi Termeni si Conditii

Related posts

Fonduri alocate de către Consiliul Județean Suceava pentru Centrul Eparhial și Spații de Lucru.

admin

Cartea despre satan și spirite malefice în Evul Mediu, anunțată oficial.

admin

Ediția 2023 a Festivalului Internațional „Ciprian Porumbescu” din Suceava încheiată cu ropote de aplauze; organizatorii se pregătesc deja pentru ediția anului viitor.

admin

Leave a Comment