12.9 C
Suceava
iunie 16, 2024
Local

Asociația AmpliFY organizează întâlnire cu organizațiile non-guvernamentale din Suceava: ce va urma?


AmpliFY Asociație, o inițiativă inițiată de BCR Social Finance și Launch Romania în decembrie 2023, își propune să sprijine evoluția mediului ONG din România. După primul eveniment fizic desfășurat la Oradea, urmează alte întâlniri și oportunități pentru organizațiile din țară.

AmpliFY Asociație se adresează ONG-urilor mici și mijlocii, oferindu-le resurse de expansiune, acces la parteneri, mentori și expertiză pentru a se dezvolta și a contribui la un mediu civic durabil. Participarea în comunitate este gratuită și aduce avantaje organizațiilor.

Evenimentele fizice din țară au ca obiectiv reunirea ecosistemului local pentru identificarea de soluții la provocările ONG-urilor, încurajarea colaborării și crearea de noi parteneriate. Următoarea întâlnire va avea loc pe 24 aprilie la Suceava, la Palo Santo Shop Bar & Coffee Hub. Participarea este gratuită și se realizează prin înscriere. Alte informații despre evenimentele viitoare vor fi transmise pe rețelele de socializare ale proiectului.

Citiți articolul complet

Sursa & Foto Credit- „www.newsbucovina.ro”

Notă pentru publicații: Știrile sunt preluate automat din feed-ul Google News, sunt prelucrate de echipa noastră editorială și apoi publicate. Cum se vede, sursa este menționată, iar creditul foto și linkul către articolul integral sunt incluse. Dacă doriți să nu mai preluăm articolele dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de mai jos, și le vom elimina imediat.

Reclamații & Raportări Știri
contact: medialux85@gmail.com

Consultă Termenii și Condițiile

Related posts

Cine a găsit averea unui român care a lucrat în străinătate și și-a pierdut banii?

admin

Plăcerea Nașterii Domnului la Mănăstirea Sfântul Ioan de la Suceava

admin

Rezultatele etapei a 11-a şi clasamentul: Câştigătorii şi poziţia pe tabelă

admin

Leave a Comment