12.9 C
Suceava
iunie 16, 2024
Local

Un expert bine văzut din regiune în grupul de lucru al lui Alin Rusu, pretendent la Primăria Șcheia


Viorel Seredenciuc, unul dintre cei mai estimati specialiști în domeniul tehnic din regiune, s-a alăturat echipei PNL pentru Consiliul Local Șcheia, alături de aspirantul la funcția de primar, antreprenorul Alin Rusu. Seredenciuc, specialist in inginerie și expert în administrație, a deținut poziții de responsabilitate cum ar fi viceprimar al municipiului Suceava sau consilier la Secretariatul General al Guvernului. Alin Rusu l-a caracterizat pe Seredenciuc ca fiind un individ cu bagaj solid de experiență în administrație și un profesionist remarcabil, cu capacitatea de a contribui semnificativ la echipa. La rândul său, Seredenciuc îl sprijină pe Rusu pentru candidatura la Primăria Șcheia, prognosticându-i câștigarea mandatului. Cei doi împreună se angajează în continuarea proiectelor de impact pozitiv pentru comunitatea locală, evidențiind un nivel ridicat de implicare în progresul locului lor.

Citiți articolul complet

Sursă & Foto Credit- „www.svnews.ro”

Notă pentru publicații: Informațiile sunt preluate automat din feed-ul Google News, sunt revizuite de redactorii noștri și apoi publicate. Precizăm sursa, creditul foto și linkul către articolul integral. Dacă doriți ca articolele dumneavoastră să nu mai fie preluate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de mai jos, și le vom opri imediat.

Reclamații & Raportări de Știri
contact: medialux85@gmail.com

Consultați Termenii și Condițiile

Related posts

Un conducator auto din Suceava intoxicat cu cocaina, oprit de agentii de politie la Vatra Dornei

admin

Manifestarea „Tineretul și Biserica: Ziua Globală a Copilului” sărbătorit grandios

admin

Preoții și diaconii nu au voie să se implice în politică și pot candida numai independent pentru funcțiile de consilieri la nivel local/județean.

admin

Leave a Comment