16.3 C
Suceava
iunie 13, 2024
Local

Eveniment tragic în zona Cacica-Vârfu Dealului: Cinci persoane rănite, doi tineri implicați


Astăzi, în jurul orelor 15.15, a avut loc un incident pe drumurile dintre Cacica și Vârfu Dealului, unde un vehicul a ieșit de pe partea carosabilă. Pompierii militari de la Gărzile de Intervenție Gura Humorului și Solca au intervenit prompt cu două vehicule specializate în descarcerare, iar echipajele de la SMURD și echipele de la SAJ au fost prezente cu două ambulanțele și trei echipe medicale. Incidentul a implicat trei persoane adulte și doi tineri, care au suferit diverse traume și au fost preluați de personalul medical pentru a fi transportați către un spital pentru îngrijiri de specialitate. Din fericire, intervenția autorităților a fost rapidă, însă detalii exacte cu privire la cum s-a produs incidentul rămân neclare.

Citiți articolul integral

Sursa & Foto Credit- „glasulsucevei.ro”

Notificare pentru publicații: Informațiile de știri sunt preluate automat din feed-ul Google News, sunt revizuite de editorii noștri și apoi publicate. Cum se poate observa, sursa este specificată, precum și creditul foto și linkul către întregul articol. Dacă doriți ca articolele voastre să nu mai fie preluate, vă rugăm să ne contactați folosind adresa de e-mail de mai jos, și vom opri imediat utilizarea lor.

Feedback & Raportări Știri
contact: medialux85@gmail.com

Consultați Termenii și Condițiile

Related posts

Un locuitor din Suceava furios a deteriorat cablurile din scara blocului și a agresat vecinii. Înregistrare video disponibilă.

admin

Tragedie la Molid: Individul în vârstă de 31 de ani a pierit în evenimentul rutier.

admin

Eveniment rutier la marginea: Cinci persoane, răsturnate cu automobilul.

admin

Leave a Comment