20.3 C
Suceava
iunie 16, 2024
Local

Lucian Harsovschi și grupul au depus dosarele la Biroul Electoral Central Suceava


Persoana care ocupă funcția de viceprimar în Suceava, Lucian Harșovschi, a înregistrat candidatura pentru poziția de primar al orașului Suceava alături de colaboratorii săi din consiliul local. În cursul zilei de azi, la sediul Biroului Electoral Central Suceava, Harșovschi s-a poziționat ca primul pretendent oficial, fiind împreună cu liderul PNL Suceava și conducătorul Consiliului Județean, Gheorghe Flutur, alături de deputatul liberal Ioan Balan, actualul primar al Suceaviei, Ion Lungu și prefectul Alexandru Moldovan.

Harșovschi a făcut cunoscut că acest pas a fost luat cu seriozitate și că împreună cu echipa sa se vor implica pentru avansul orașului Suceava. Proiectele propuse de ei sunt concentrate pe cerințele locuitorilor suceveni și pe promovarea metropolei, tratând toate ramurile de interes.

Primatul aflat în funcție, Ion Lungu, a susținut candidatura lui Harșovschi, iar grupul lor a fost susținut și de Gheorghe Flutur și Ioan Balan. Aceștia au fost primii care și-au oficializat candidaturile, lăsând să se înțeleagă determinarea lor în această competiție electorală.

Citiți articolul în întregime

Sursa & Credit foto: „www.svnews.ro”

Notificare pentru publicații: Informațiile sunt preluate automat din fluxul de știri de la Google News, sunt re-redactate de către editorii noștri, și apoi sunt publicate. După cum puteți observa, sursa este specificată, creditul foto este menționat, și se include și link-ul către articolul complet. Dacă doriți ca informațiile dumneavoastră să nu mai fie preluate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de mai jos, și vom opri imediat redistribuirea lor.

Plângeri & Rapoarte de Știri
contact: medialux85@gmail.com

Consultăți Termenii și Condițiile

Related posts

Eveniment tragic în Suceava: O femeie a murit carbonizată în propria locuință.

admin

Raportul senatorului Ioan Stan asupra discrepanței între realitatea vieții politicienilor și cea a cetățenilor

admin

Fotografii din orașul Broșteni, în plină dezvoltare sub conducerea primarului Alexandru Hurjui

admin

Leave a Comment