16.3 C
Suceava
iunie 13, 2024
Local

Avertisment din partea candidatului PSD la funcția de primar a orașului Vatra Dornei, privind un pericol public reprezentat de o bucată de stâncă


Individul numit Gheorghe Apetrii, candidatul propus de Partidul Social Democrat pentru postul de primar al orașului Vatra Dornei, este activ în rezolvarea problemelor comunității de zi cu zi. El a semnalat că strada pietonală Luceafărului din localitate reprezintă o amenințare publică din cauza unei stânci cubice nepotrivite care a fost folosită. Această situație a dus la apariția unui aspect neregulat și la formarea unui strat de nisip care creează o imagine dezolantă. Candidatul PSD a subliniat că aceste probleme prezintă un pericol real pentru rezidenți și vizitatori, mai ales pentru persoanele mai în vârstă, cu scaune cu rotile sau cu dificultăți în deplasare. Situația se regăsește în aceeași măsură și în alte zone din Vatra Dornei, cum ar fi artera Republicii. Apetrii a sugerat înlocuirea stâncii cu un pavaj din beton, cu scopul de a asigura o imagine mai sigură și confortabilă pentru toți locuitorii. Este esențial ca autoritățile locale să acționeze în beneficiul comunității și să ofere soluții moderne și durabile pentru remedierea acestor probleme.

Citiți articolul complet

Sursa & Credit Foto – „glasulsucevei.ro”

Notificare pentru instituțiile mass-media: Informațiile sunt recoltate automat din fluxul de știri de pe Google News, sunt prelucrate de colectivul nostru redacțional, apoi publicate. După cum se poate observa, este menționată sursa, creditul foto și linkul către articolul integral. Dacă doriți să nu vă mai listăm știrile, vă rugăm să luați legătura cu noi la adresa de email indicată mai jos, și vom stopa imediat preluarea informațiilor.

Plângeri & Raportări Știri
contact: medialux85@gmail.com

Consultați Termenii și Condițiile

Related posts

Peste jumătate de mie de elevi din 48 de școli sucevene participă la festivalul „Soyons francophones!”

admin

Ce a adus în luna ianuarie noul program de conținuturi de pe Disney+: toate noutățile!

admin

Anunțarea anulării ediției Turului României din 2023, care trebuia să înceapă în Suceava, este confirmată.

admin

Leave a Comment