16.3 C
Suceava
iunie 13, 2024
Local

Autoritățile de pază forestieră din Suceava au confiscat lemne evaluate la 600.000 de lei.


Angajații instituției de protecție a mediului din Suceava au desfășurat în luna martie 2024 un total de 163 de inspecții și verificări. Acestea au inclus 26 de controale parțiale și de fond, în cadrul cărora s-a descoperit tăierea neautorizată a 127 de metri cubi de lemn, evaluată la peste 58.000 de lei. Au fost formulate plângeri către autoritățile de anchetă pentru identificarea și sancționarea persoanelor implicate.

De asemenea, au fost efectuate 46 de controale la exploatațiile forestiere, soldate cu aplicarea a 30 de sancțiuni contravenționale în valoare de 111.000 de lei. În cadrul unui control s-au constatat 40 de arbori tăiați ilegal, iar pentru deținătorul autorizației s-a solicitat retragerea Certificatului de exploatare forestieră.

În total, în luna martie 2024 au fost date 139 amenzi, iar cantitatea totală de lemn confiscată s-a ridicat la 2.096 metri cubi. Garda Forestieră Suceava a desfășurat și activități de consultanță și avizare în silvicultură, efectuând 426 de inspecții.

Citiți articolul complet

Sursa & Foto Credit- „glasulsucevei.ro”

Notă pentru publicații: Știrile sunt agregate automat din fluxul Google News, sunt revizuite de editori noștri, și apoi publicate. După cum se vede, sursa, creditul foto și linkul către articol sunt specificate. Dacă nu doriți ca articolele dvs. să fie incluse, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de mai jos, și vom înceta imediat distribuția lor.

Reclamații & Raportări Știri
contact: medialux85@gmail.com

Consultați Termenii și Condițiile

Related posts

Molière în ultima sa apariție pe scenă în 1673.

admin

Leonid Popescu prezintă tablouri la Universitatea Stefan cel Mare din Suceava

admin

Apel disperat al unei familii către Biserică pentru fiul lor de 22 de ani. Arhiepiscopul Calinic: „Singura soluție este schimbarea vieții”

admin

Leave a Comment