20.3 C
Suceava
iunie 16, 2024
Local

Campanie electorală în perspectivă pentru conducerea CJ Suceava


Actualul lider al PNL Suceava, Gheorghe Flutur, și-a depus candidatura pentru un nou mandat ca șef al Consiliului Județean Suceava. El a subliniat importanța continuării proiectelor majore în regiune, cum ar fi construcția autostrăzilor A7 și A14. Flutur a accentuat necesitatea unei artere rapide între Suceava și Botoșani și a altor investiții în infrastructura de transport.

În viitorul mandat, Flutur promite sprijinirea reindustrializării zonei și colaborarea cu sectorul de afaceri pentru generarea de locuri de muncă. El pledoarie pentru progresul județului Suceava ca lider regional, evidențiind capacitățile acestuia în diverse sectoare, precum sănătatea, educația și infrastructura.

Flutur a subliniat, de asemenea, importanța întoarcerii în țară a sucevenilor plecați peste hotare și acordă o atenție deosebită cerințelor tinerilor pentru a-i motiva să-și stabilească domiciliul aici. El încurajează sprijinul echipei sale și îi invită pe locuitorii județului să-și exprime votul pentru inițiativele sale viitoare pentru Suceava.

Aflați mai multe detalii

Sursă & Credit Foto- „www.newsbucovina.ro”

Notificare pentru publicații: Informațiile sunt preluate automat din fluxul Google News, sunt adaptate de către membrii echipei noastre și apoi publicate. Cum observați, sunt enumerate sursa, autorul fotografiei și linkul către articolul integral. Dacă doriți retragerea articolelor dvs., vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de mai jos, și le vom elimina imediat.

Plângeri & Raportări Noutăți
contact: medialux85@gmail.com

Consultați Termenii și Condițiile

Related posts

Grupul de agenți din Siret a avut succes la fotbal în Suceava.

admin

Promoții de Vinerea Neagră la Iulius Mall: reduceri de până la 70%!

admin

Oprirea și penalizarea pentru exploatarea ilegală a resurselor minerale

admin

Leave a Comment