12.9 C
Suceava
iunie 16, 2024
Local

Gheorghe Șoldan dorește o echipă de edili pentru județ.


Membrul al Partidului Social Democrat și aspirantul la funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Șoldan, a expus perspectiva sa referitoare la avansul județului în timpul întâlnirilor cu populațiile locale. Împreună cu edilul orașului Solca, Cornel Țehaniuc, cei doi își propun să promoveze progresul în fiecare colț al județului. Ei au obiectivul de a revigora potențialul turistic al orașului Solca și de a sprijini expansiunea durabilă a regiunii. Injecțiile financiare destinate modernizării infrastructurii, învățământului, culturii, serviciilor sociale și securității publice sunt de importanță vitală pentru această aspirație.

Având în vedere candidatura edilului Cornel Țehaniuc pentru un nou mandat în Solca, Gheorghe Șoldan și-a manifestat susținerea pentru continuarea proiectelor în desfășurare și demararea de altele noi. Membrul PSD promite să lupte pentru atragerea investițiilor necesare în fiecare comunitate a județului Suceava, pledând pentru o expansiune regională echilibrată și completă. La încheierea întâlnirilor cu rezidenții din Solca, Gheorghe Șoldan a accentuat că PSD va obține victoria în alegerile parlamentare și va contribui activ la administrarea județului, aducând progres și prosperitate în fiecare așezare locală.

Accesați articolul complet

Sursa & Fotografie – „www.newsbucovina.ro”

Notificare pentru publicații: Informațiile sunt preluate automat din fluxul Google News, sunt revizuite de redactorii noștri, apoi publicate. Așa cum se poate observa, sursa este specificată, creditul fotografic și linkul către articolul integral. Dacă doriți ca materialele dvs. să nu fie preluate în viitor, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de mai jos, și le vom exclude imediat.

Reclamații & Raportări Știri
contact: medialux85@gmail.com

Consultați Termenii și Condițiile

Related posts

Prima unitate de scanare cu raze X împotriva comportamentelor ilegale, deschisă la linia de frontieră.

admin

Suceava: Individ în vârstă de 51 de ani, lipsit de…

admin

IPS Calinic muncește pe șantiere mai mult decât primarii în campanie.

admin

Leave a Comment