12.9 C
Suceava
iunie 16, 2024
Local

Edilul Violeta Țăran, exemplară în conducerea comunei Berchișești: „Am refăcut împreună cu locuitorii!”


Edilul localității Berchișești, Violeta Țăran, a fost distinsă cu trofeul „Primar de 7 stele” de către Asociația Comunelor din România pentru performanțele remarcabile în administrare. Această distincție recompensează efortul său susținut și efectul pozitiv pe care l-a avut asupra comunității. Recunoașterea reprezintă un semn de apreciere pentru angajamentul său în serviciul comunității și pentru colaborarea de încredere construită cu locuitorii pe parcursul a peste 20 de ani. Edilul a exprimat recunoștința față de localnici pentru sprijinul acordat și a subliniat importanța unei echipe coezive în atingerea succeselor. Prin reabilitarea comunei, s-a pus bazele unei dezvoltări socio-economice solide și a îmbunătățirii calității vieții locuitorilor. Violeta Țăran a accentuat faptul că acest premiu o onorează și o motivează simultan, reprezentând un impuls în plus pentru continuarea muncii în folosul comunității.

Citiți articolul complet

Sursa și Credit Foto – „glasulsucevei.ro”

Notă pentru publicații: Informațiile sunt preluate din mod automat din feed-ul Google News, sunt revizuite de editorii noștri și apoi publicate. După cum se poate vedea, sursa, creditul foto și linkul către articolul original sunt precizate. Dacă doriți ca textele dvs. să nu mai fie preluate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail menționată mai jos și vom înceta imediat.

Reclamații și Raportări Știri
contact: medialux85@gmail.com

Consultați Termenii și Condițiile

Related posts

Primăria Constanța oferă peste 300 de avertismente asociațiilor de proprietari și gospodăriilor individuale pentru lipsa colectării selective a gunoiului.

admin

Autostrăzile necesită multă muncă în continuare, oameni gata să ajute la reconstrucția Ucrainei.

admin

Sucevean surprins în flagrant cu armă de foc după ce a sustras autoutilitara și a condus în stare de ebrietate și fără permis | VIDEO

admin

Leave a Comment