16.3 C
Suceava
iunie 13, 2024
Local

Eveniment deosebit de Paște la Iulius Mall Suceava, cu premii senzaționale!


Iulius Mall Suceava inaugurează inițiativa „Easter Egg-travaganza”, oferind recompense exceptionale de sărbători. Participanții au oportunitatea de a câștiga un cupon de 1.000 de euro la ABAU – artă metalică decorativă -, un aparat de curățat Dyson sau o centrală de călcat Tefal, pe lângă recompensele zilnice disponibile. Până la data de 2 mai 2024, cei ce efectuează achiziții în magazinele din Iulius Mall și strâng bonuri în valoare totală de peste 400 de lei pot primi unul dintre cele 120 de recompense zilnice oferite. De asemenea, aceștia sunt automat înregistrați în marea extragere la sorți, unde se vor acorda trei premii speciale: un cupon de 1.000 de euro la ABAU, un aparat de curățat vertical DYSON V8 Absolute sau o centrală de călcat Tefal Pro Express. Informații suplimentare și regulamentul campaniei sunt disponibile pe pagina web a Iulius Mall Suceava. Participă la această inițiativă pentru ocazia de a câștiga recompense deosebite și pregătește-te pentru sărbătorile de Paște la Iulius Mall Suceava.

Citește povestea completă

Sursa & Credit Foto – „www.newsbucovina.ro”

Remarcă pentru publicații: Articolele sunt preluate automat din fluxul Google News, sunt refăcute de editorii noștri și apoi publicate. Așa cum se vede, sursa este specificată, creditul foto și linkul către povestea completă. Dacă doriți să opriți preluarea articolelor dvs., vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de mai jos și le vom opri imediat.

Reclamații & Raportări Știri
contact: medialux85@gmail.com

Consultați Termenii și Condițiile

Related posts

ISU Suceava îi învață pe locuitorii din Suceava cum să decoreze pomul de Crăciun și să folosească instalațiile ornamentale pentru iluminat.

admin

Enhancement proposed in Stroieşti: Gheorghe Şoldan, representative of PSD, advocates participation!

admin

Bergenbier introduce pe piață brandul de bere premium Caraiman.

admin

Leave a Comment