16.3 C
Suceava
iunie 13, 2024
National

Alternativă pentru Edi Iordănescu. „Cel mai bun antrenor” în România, opțiune pentru echipa națională: „Înregistrează rezultate”


În cadrul unei emisiuni la Orange Sport, pe Sport Report, s-a discutat posibilitatea ca Dorinel Munteanu să preia rolul de selecționer al naționalei României în locul lui Edi Iordănescu, în situația în care acesta din urmă nu va semna un nou contract pentru a conduce echipa națională în preliminariile Cupei Mondiale din 2026.

Moderatorul Dan Udrea i-a întrebat pe invitații Andrei Vochin și Iulian Miu despre ipoteza ca Dorinel Munteanu să preia postul de selecționer, înlocuindu-l pe Edi Iordănescu, în cazul în care FRF nu va ajunge la o înțelegere privind prelungirea contractului actualului antrenor al naționalei României.

Dorinel Munteanu, alternativa lui Edi Iordănescu la echipa națională a României?

Fără să ofere un răspuns direct, Andrei Vochin l-a descris pe Dorinel Munteanu drept cel mai bun antrenor din România, având în vedere performanțele realizate și situația precară a lotului pe care acesta îl are sub comanda sa. În schimb, Iulian Miu este de părere că „Munti” ar putea fi o alegere înlocuitoare pentru Iordănescu junior.

„Din punctul meu de vedere, cred că Dorinel Munteanu este cel mai bun antrenor din România. De ce spun asta fără a acorda acest premiu altcuiva, să zicem? Pentru că echipa FCSB are un lot evaluat la o valoare aproape dublă față de principalele echipe rivale.

Oțelul Galați are un lot clasat undeva pe pozițiile 13-14, iar sub conducerea lui Dorinel Munteanu se situează pe locul 9, ajungând în finala Cupei. Practic, având un lot modest, a reușit să obțină succesul sportiv peste echipe mult mai bine cotate”, a declarat Andrei Vochin la Orange Sport, punctat de Iulian Miu.

„Este o variantă viabilă, obține rezultate și continuă să demonstreze acest lucru. Este păcat că nu vin mai mulți sponsori la Galați pentru a sprijini financiar clubul mai bine”, a afirmat și fostul fundaș central.

Sub conducerea lui Dorinel Munteanu, Oțelul Galați a avut rezultate notabile în acest sezon, calificându-se în finala Cupei României și clasându-se, momentan, pe locul 3, cu 27 de puncte, în play-out-ul Superligii, fără a fi amenințată de retrogradare. Toate acestea pentru o echipă nou promovată!

Aflați mai multe despre: dorinel munteanu, echipa națională, romania, edi iordanescu, înlocuitor

Citește mai mult – Sursa Google News

Related posts

Conflictele dintre jurnalistul Cristian Tudor Popescu și omul de afaceri Gigi Becali au atins cote alarmante într-un restaurant

admin

Astra Pelicula Festival – Ce mai macrobian crac-neala cetăţenesc din România, în documentarul Think Freedom: The Catalyst

admin

A căzut grindină, din nou, peste mai multe regiuni din România. Suceava și Buzăul, printre județele cele mai lovite VIDEO

admin

Leave a Comment