16.2 C
Suceava
iunie 13, 2024
National

După o perioadă de 4 ani în închisoare, un fost edil important se întoarce și se înscrie în cursa pentru un mandat de primar într-un oraș important


Romeo Stavarache este propunerea Partidului Umanist Social Liberal pentru funcția de primar Bacău, la scrutinul local din 9 iunie. George Bogdan Duță va candida pentru președinția Consiliului Județean Bacău din partea PUSL, conform informațiilor de la Mediafax.

Romeo Stavarache a condus primăria municipiului Bacău între 2004 și 2016. El a fost găsit vinovat în noiembrie 2017 de luare de mită și a ispășit o pedeapsă de 4 ani de închisoare.

„Voi lupta alături de voi, alături de echipa pe care am format-o, pentru a ne face auzită vocea, atât la nivel local, cât și la nivel județean. Ne vom strădui să câștigăm alegerile pentru Bacău. Mulți ar putea spune că acum este prea târziu, că intrăm într-o scenă controlată de interese ascunse sau mai puțin cunoscute. În ultimii patru ani, Bacăul a fost martorul unor conflicte care i-au dăunat orașului. Misiunea noastră în administrație va fi să redăm respectul cuvenit administrației, în beneficiul cetățenilor. Știu ce spun, avem șanse să câștigăm municipiul Bacău, să câștigăm orașul Onești, și să luptăm pentru cel puțin alte zece primării”, a declarat Romeo Stavarache.

PUSL aspiră să intre în Parlament prin echipa sa, fiind determinat să aibă un rol semnificativ în peisajul politic al României. Suntem aici pentru oameni”, a adăugat Stavarache.

Piedone își exprimă susținerea pentru Romeo Stavarache

La evenimentul desfășurat sâmbătă în Bacău, au fost prezenți președintele PUSL, Cristian Popescu Piedone, secretarul general Simona Man, precum și Lia Ardelean, candidata pe locul al doilea pe lista PUSL pentru alegerile europarlamentare.

„Absența lui Romeo a fost simțită în peisajul politic al Bacăului. Atât el, cât și eu, am fost învinși de sistemul corupt. Dar ne-am ridicat și ne vom menține deasupra celor ce au promis multe, dar au făcut puțin. Sunt convins că veți fi de acord cu realitatea și vă veți alătura echipei noastre”, a subliniat Cristian Popescu Piedone.

 

Citește mai mult – Sursa Google News

Related posts

De ce au adolescenții din România resurse să achiziționeze locuințe costisitoare cu ‘bani în față’ (Specialist)

admin

Care este adevărul în scandalul retragerii Elenei Lasconi de pe listele europarlamentare ale USR?

admin

Sute de mii de români sunt vizați! Până la ce dată își mai pot cumpăra vechime în muncă. Contribuția lunară la sistemul public de pensii a crescut

admin

Leave a Comment