12.9 C
Suceava
iunie 16, 2024
Local

Noul edil de la Gura Humorului va accelera construcția centurii rutiere


Parlamentarul PSD din Suceava, Gheorghe Șoldan, aspirantul social-democrat pentru poziția de lider al Consiliului Județean Suceava, afirmă că municipiul Gura Humorului are nevoie de un nou început sănătos. El susține că dr. Gelu Duprii poate aduce acest nou început, prezentând o viziune proaspătă și beneficiind de sprijinul semnificativ al partidului aflat la guvernare pentru inițiativele de dezvoltare urbană.

Gheorghe Șoldan a explicat că municipiul Gura Humorului se confruntă cu chestiuni nesoluționate de mult timp, ceea ce a generat nemulțumire în rândul comunității locale. Conform lui, este momentul unei schimbări de direcție și apreciază că tânărul candidat are sprijinul celui mai important partid din România și al unei echipe solide.

Conform declarațiilor parlamentarului social-democrat, dr. Gelu Duprii vine cu soluții pentru revigorarea sectorului medical din Gura Humorului și pentru soluționarea altor provocări ale localității. Acesta a subliniat importanța participării la scrutin pentru a implementa transformările necesare atât în oraș, cât și în județul Suceava.

Citește textul complet al articolului

Sursa & Imagine Credit- „www.newsbucovina.ro”

Remarcați pentru presă: Informațiile sunt extrase automat din fluxul de știri Google News, sunt editate de echipa noastră editorială și apoi publicate. După cum puteți observa, sursa, creditul foto și linkul către întregul articol sunt specificate. Dacă doriți ca articolele dumneavoastră să nu fie preluate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail indicată mai jos, și ele vor fi întrerupte imediat.

Reclamații & Raportări Știri
contact: medialux85@gmail.com

Consultați Termenii și Condițiile

Related posts

Avarie în traficul din centrul Sucevei după ce un copac a căzut în intersecția de lângă Teatrul Matei Vișniec

admin

Lucian Harsovschi și grupul au depus dosarele la Biroul Electoral Central Suceava

admin

O persoană din Suceava a fost dusă la spital din cauza apariției unei iritații pe abdomen în timp ce se uita la TV

admin

Leave a Comment