12.9 C
Suceava
iunie 16, 2024
Local

Prefectul a laudat echipa de intervenție din Suceava la incendiul din Rădăuți


Prefectul județului Suceava, Alexandru Moldovan, a exprimat aprecierea sa pentru acțiunea promptă a pompierilor militari și a serviciilor voluntare în gestionarea incendiului din Rădăuți. Moldovan s-a aflat în zona incidentului și a evidențiat competența echipei de pompieri militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Suceava, precum și contribuția Comitetului Local pentru Situații de Urgență, condus de primarul Bogdan Loghin, și a serviciilor voluntare din diverse localități.

Prefectul a subliniat eforturile realizate în ultimii ani pentru achiziționarea de autospeciale, echipamente și utilaje de protecție, elemente care au avut un rol semnificativ în eficacitatea operațiunilor de stingere. Moldovan le-a adresat felicitări atât pompierilor militari, cât și celor civili și tuturor celor implicați în intervenția la incendiu.

Aceste investiții s-au concretizat în creșterea reputației și aprecierii pompierilor în rândul comunității. Prefectul a transmis mulțumiri tuturor participanților la acțiunea de intervenție, subliniind efortul și nivelul de perfecționare profesională al acestora.

Citiți articolul complet

Sursa & Credit foto: „www.newsbucovina.ro”

Notă pentru publicații: Știrile sunt preluate automat din feed-ul Google News, sunt revizuite de editorii noștri și apoi publicate. Așa cum se poate observa, sursa, creditul foto și linkul către articolul integral sunt specificate. Dacă doriți să nu mai fie preluate articolele dvs., vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de mai jos și le vom elimina imediat.

Reclamații & Raportări de Știri
Contact: medialux85@gmail.com

Consultați Termenii și Condițiile

Related posts

Aproape 17.000 de copii născuți în Iași și Suceava, într-un an

admin

Ștefan Manolache s-a întors acasă și candidează din partea PNL.

admin

Accident provocat de mașină din Botoșani la Autobuzul TPL Suceava. Un număr de călători au suferit răni.

admin

Leave a Comment