16.3 C
Suceava
iunie 13, 2024
Local

Conducători auto prinși sub influența alcoolului, deschise dosare penale împotriva lor


Diverse persoane care se aflau la volan în județul Suceava au fost surprinse sub influența alcoolului în timpul Acțiunii Speed Marathon. Forțele de ordine din Suceava au întocmit acte acuzatoare împotriva lor, după ce au fost testate cu aparatul etilometru.

Unul dintre evenimente s-a petrecut în apropierea localității Oniceni, unde un individ în vârstă de 52 de ani a fost oprit pentru verificare, circulând cu o viteză de 107 km/h într-o zonă cu o limită de viteză de 60 km/h. A fost supus testării cu aparatul etilometru, rezultatul indicând o cantitate de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost apoi dus la spital pentru a i se preleva probe biologice.

Încă două incidente de acest gen au avut loc în localitățile Bursuceni și Mălini, unde alți doi conducători auto au fost depistați conducând sub influența alcoolului și li s-au întocmit dosare penale. Acțiunile polițiștilor de la IPJ Suceava au fost coordonate pentru a descuraja astfel de comportamente riscante pe drumurile publice.

Citește articolul complet

Sursa & Foto Credit- „www.newsbucovina.ro”

Notificare pentru publicații: Știrile sunt preluate automat din feed-ul Google News, sunt revizuite de editorii noștri, apoi publicate. După cum vedeți, este menționată sursa, creditul foto și linkul către articolul integral. Dacă doriți să nu mai fie preluate articolele dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de mai jos, și le vom interzice imediat.

Reclamații & Raportări Știri
contact: medialux85@gmail.com

Consultați Termenii și Condițiile

Related posts

Localnicii din Suceava au prezentat o petiție la Instituția Prefectului după excluderea PMP din secțiile de votare.

admin

Atenție sporită la volan pe drum ud sau în ceață

admin

Femeia din Vicovu de Sus a refuzat să coopereze cu poliția după ce a fost agresată de soțul ei și a apelat la 112

admin

Leave a Comment