12.9 C
Suceava
iunie 16, 2024
National

O nouă situație stranie cu Joe Biden


Liderul Joe Biden a comunicat unui grup de adepți, în cadrul unei întâlniri de campanie din Scranton, Pennsylvania, că observă frecvent copii cu vârsta de 7 și 8 ani care îi fac gestul cu degetul mijlociu în timp ce conduce prin cartiere sau zone rurale.

Vorbind marți la un miting de campanie în orașul său natal, președintele a criticat bannerele afișate în fața locuințelor, pe care este scris „F… Biden” și mai apoi a menționat că deseori vede copii mici făcând acest gest.

„Nu m-am gândit vreodată că voi asista la un moment în care să trec printr-un cartier sau un sat din vestul țării și să văd bannere imense cu Trump pe ele, pe care scrie ‘F… Biden’ și să observ un copil mic făcând gestul cu degetul mijlociu – un copil de șapte, opt ani”, a declarat Biden.

„Îmi asigur, se întâmplă mereu”, a completat el.

Biden se delimitează de Trump

Remarca lui Biden despre copiii care îi arată semne obscene a urmat declarațiilor sale referitoare la motivul pentru care s-a implicat în cursa prezidențială din 2020. Acesta, așa cum a procedat de multe ori în trecut, a menționat atacul cu mașina din Charlottesville, Virginia, din august 2017, ca motiv pentru care a candidat la președinție împotriva lui Trump. În cadrul acelui atac, o tânără a fost ucisă de un bărbat care a condus mașina printr-o mulțime de oameni care protestau împotriva unui miting al supremației albilor din oraș.

„Și viitorul meu adversar, adversarul meu actual – l-au întrebat ce părere are despre asta. El a menționat că au fost ‘oameni foarte buni de ambele părți'”, a spus Biden despre Trump. „Și am să spun ceva care poate părea șocant pentru voi, dar mi-am pus o întrebare… el este opusul a tot ceea ce cred eu și am crezut că pot să îl înving. Și de aceea am candidat”.

Liderul a adăugat ulterior că pentru el nu contează dacă orientarea politică a unei persoane este „de stânga, de dreapta sau de centru”. „Dar este important dacă vei respecta sau nu regulile fundamentale, dacă vei avea un simț al decenței”, a menționat Biden.

Pe măsură ce campania prezidențială din 2024 s-a intensificat în ultimele luni, Biden a accentuat critica la adresa lui Trump și a susținătorilor săi, afirmând că oponentul său politic reprezintă o „amenințare” pentru țară.

Citește mai mult – Sursa Google News

Related posts

„Dacă vrei să fii un om liber în gândire, alegi Iașul”

admin

Concluziile un specialist în domeniul bursier privind situația de la Roșia Montană

admin

Președintele Klaus Iohannis și soția sa, Carmen Iohannis, au sosit în Tanzania. La aterizare, au fost în primiți cu flori și au fost întâmpinați de ministrul Turismului

admin

Leave a Comment