16.2 C
Suceava
iunie 13, 2024
Local

Eveniment rutier grav: autoturismul s-a ciocnit de un copac de-a lungul drumului.


Un conducător auto a fost implicat într-un incident rutier duminică după-amiază, rămânând blocat în automobil după impactul cu un copac de-a lungul drumului din localitatea Marginea, care face legătura cu Sucevița. Conform plutonierului Radu Gabriel de la ISU Suceava, vehiculul a derapat de pe carosabil, iar în interiorul acestuia se afla doar conducătorul auto. Acesta a fost eliberat de către echipajul de descarcerare și preluat de către paramedicii SMURD, fiind transportat ulterior la un spital pentru investigații și tratament de specialitate.

La fața locului au intervenit pompierii militari de la Detașamentul Rădăuți cu o autospecială de stingere echipată pentru descarcerare și o ambulanță SMURD B2. Momentul impactului a fost înregistrat în imagini, iar conducătorul auto, conștient și cooperant, primește îngrijiri medicale specializate.

Citiți întregul articol

Sursa & Fotografiile Aparțin – „www.newsbucovina.ro”

Notificare pentru publicații: Informațiile sunt importate automat din fluxul de știri Google, sunt editate de redactorii noștri și apoi publicate. După cum se poate observa, sursa, creditul fotografic și linkul către articolul complet sunt menționate. Dacă doriți să nu mai fie preluate articolele dvs., vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de mai jos, și le vom elimina imediat.

Reclamații & Raportări Știri
contact: medialux85@gmail.com

Consultați Termenii și Condițiile

Related posts

Individul renumit pentru metoda „COVID” a fost adus înapoi în țară din Elveția

admin

Colaborare a Universității din Suceava în organizarea taberei naționale de fizică.

admin

Situații legate de rezilierea contractelor în țara noastră România

admin

Leave a Comment