16.2 C
Suceava
iunie 13, 2024
Local

Avertisment meteorologic pentru precipitații în regiunile muntoase: aversă, curent de aer și ninsoare


Un avertisment meteorologic a fost emis de către Administrația Națională de Meteorologie pentru ziua de duminică, indicând că vor fi aversări, vânt și ninsori la munte. Informația se aplică începând de duminică, 21 aprilie, de la ora 15, până luni, 22 aprilie, ora 15.

Potrivit ANM, aversările se vor răspândi treptat dinspre sud-vest și vor acoperi toate regiunile țării. Precipitațiile de apă vor fi local în jur de 10-15 litri pe metru pătrat, iar în unele zone, cum ar fi Oltenia, Muntenia, Dobrogea și jumătatea de sud a Moldovei, ar putea fi înregistrate cantități de peste 30 litri pe metru pătrat.

Vor fi averse, unele însoțite de descărcări electrice, în timp ce în regiunea montană precipitațiile vor fi sub formă mixtă. Vântul va cunoaște zone cu intensificări locale, cu viteze între 45 și 55 km/h în sud și sud-estul țării.

Meteorologii avertizează că marți, ploile vor continua, cu precădere în regiunile montane și în sud-vestul țării se vor acumula cantități semnificative de apă. Vântul va spori pe întregul teritoriu al României.

Citiți articolul complet

Sursa & Credit Foto – „www.newsbucovina.ro”

Notă pentru publicații: Informațiile sunt preluate automat din fluxul Google News, apoi revizuite de editorii noștri și publicate. După cum observați, sursa este specificată, împreună cu creditul foto și linkul către articolul complet. Dacă doriți ca articolele dvs. să nu mai fie preluate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de mai jos, și vom înceta imediat.

Reclamații & Raportări Știri
contact: medialux85@gmail.com

Consultați Termenii și Condițiile

Related posts

Eveniment muzical extraordinar în Vicovu de Jos, pe 3 decembrie, cu Tronos, Sava Negrean Brudașcu și alții

admin

Elevii și Profesorii Din Județele Ilfov și Suceava Intră în Repaus De Azi, Fiind Prima Vacanță Mobilă Din Acest An

admin

Prima conducere a împăratului Habsburg | Suceava News Online

admin

Leave a Comment