12.9 C
Suceava
iunie 16, 2024
Local

Training-uri pentru șoferii blocati în trafic urban

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Suceava au organizat o acțiune educativă pentru prevenirea și reducerea evenimentelor rutiere implicate de bicicliști și căruțași. Aceștia au dialogat cu peste 50 de căruțași și bicicliști, le-au furnizat veste reflectorizante și le-au explicat regulile legale referitoare la circulația pe șosele. Scopul acestor activități a fost să îi facă pe participanți conștienți de riscurile la care se expun dacă nu respectă normele rutiere.

Șoferii de vehicule trase de animale trebuie să respecte reguli stricte, precum circulația pe marginea drumului sau pe acostamentul din dreapta a carosabilului. De asemenea, vehiculele trebuie să fie dotate cu dispozitive reflectorizante și plăcuțe de înregistrare. Conducătorii trebuie să aibă la ei actul de identitate și certificatul de înregistrare, să conducă animalele în deplină siguranță și să respecte regulile de circulație. Încălcarea acestor obligații reprezintă o contravenție care se sancționează cu amendă.

Citește articolul complet

Sursa & Foto Credit- „www.svnews.ro”

Notă pentru publicații: Informațiile sunt preluate automat din feed-ul Google News, sunt revizuite de redactorii noștri, ulterior sunt publicate. Așa cum se vede, sursa este specificată, creditul foto și linkul către articolul complet. Dacă doriți să restricționați preluarea articolelor dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați la adresa de email de mai jos, și le vom opri imediat.

Reclamații & Raportări Știri
contact: medialux85@gmail.com

Consultă Termenii și Condițiile

Related posts

Viscolul acționează în pasul Tihuța. Echipele lucrează pe DN 17 la îndepărtarea zăpezii.

admin

Foc puternic a devastat trei locuințe în Costișa. Priviți imaginile!

admin

Patru elevi din Rădăuți au reușit să se califice pentru etapa națională a competiției de Religie.

admin

Leave a Comment