20.3 C
Suceava
iunie 16, 2024
Local

Foc puternic la un depozit din Solca, distrugând și o locuință, o femeie adormită scăpată de salvatorii din serviciile de urgență.


Echipele de intervenție de la Garda de Intervenție Solca și Detașamentul Rădăuți, împreună cu voluntari din Cacica, Arbore, Botoșana și Cajvana, au gestionat sâmbătă dimineața un incendiu izbucnit în orașul Solca. La ajungerea pompierilor, un depozit construit din lemn și tablă era cuprins de flăcări, extinzându-se și la o casă din apropiere. Grupul de salvare a reușit să iasă cu o doamnă în vârstă de 75 de ani care dormea în locuință plină de fum, fiind evacuată în siguranță. Incendiul a fost stins după aproximativ opt ore de luptă, iar sursa presupusă a focului este investigată. Nu au fost înregistrate pierderi de vieți, iar eforturile pompierilor au salvat și alte bunuri din zona afectată de incendiu.

Accesati articolul complet

Sursa & Fotografie: „www.newsbucovina.ro”

Notificare pentru public: Stirile sunt preluate automat din fluxul Google News, fiind revizuite de redactorii nostri și apoi publicate. Sunt afișate sursa, creditele foto și linkul către articolul complet. Dacă nu doriți să vi se preia articolele, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail menționată mai jos, și vom înceta imediat.

Reclamații & Raportări știri
contact: medialux85@gmail.com

Citiți Termenii și Condițiile

Related posts

Handbal mascuiln: Leonard Bibirig de la CSM Bacău arată îndoială înainte de revenirea Ligii Zimbrilor.

admin

Reparația drumurilor din Vicovu de Sus după finalizarea lucrărilor la rețeaua de apă și canalizare

admin

Prezentarea publică a turului turnului Lăpușneanu este programată să înceapă din ziua următoare

admin

Leave a Comment