20.3 C
Suceava
iunie 16, 2024
Local

Marius Rîpan se prezintă ca și candidat la funcția de Primar al Văii Dornei fără polemici.


Marius Rîpan, actualul Viceprimar al Văii Dornei, împreună cu membri ai echipei PNL pentru Consiliul Local, și-au înregistrat candidaturile pentru funcțiile de Primar și Consilier Local la Biroul electoral de circumscripție nr.5 Valea Dornei, alături de actualul Primar Ilie Boncheș și deputata Angelica Fădor. Rîpan a exprimat recunoștința dornenilor pentru sprijinul acordat, atât pentru poziția de Primar și Consilier Local, cât și pentru cea de Consilier Județean. A subliniat importanța continuării proiectelor benefice pentru Valea Dornei și necesitatea unei campanii politice corecte. În plus, viceprimarul a condamnat atacurile personale și insultele venite din partea oponenților politici, pledând pentru respect și disciplină. Echipa PNL și-a asumat angajamentul de a răspunde cu franchețe și corectitudine în fața acestor manevre pătimașe. Rîpan a transmis solicitarea ca susținătorii să evite implicarea în polemici și insulte, menținând un comportament demn.

Citiți articolul complet

Sursa & Credit Foto – „www.svnews.ro”

Notificare pentru publicații: Informațiile sunt preluate automat din feed-ul Google News, sunt revizuite de echipa noastră editorială, apoi publicate. Așa cum se observă, sursa este specificată, împreună cu creditul foto și linkul către articolul integral. În cazul în care doriți să nu vă fie preluate articolele, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de mai jos, pentru a le opri imediat.

Reclamații & Raportări Știri
contact: medialux85@gmail.com

Consultați Termenii și Condițiile

Related posts

Arborii și Acoperișurile Distruse De Vânt în Județul Suceava, în Urma Unei Furtuni Violente

admin

Biblioteca Universității Suceava a fost dotată cu 50 de computere de performanță, în urma unei investiții recente.

admin

Ultima oră: Gheorghe Flutur, Președintele CJ Suceava, va conferi 150 de premii Meritul Bucovinei la festivitatea de Ziua Bucovinei din Vatra Dornei » Monitorul de Suceava

admin

Leave a Comment