12.9 C
Suceava
iunie 16, 2024
Local

Tânărul din Suceava a fost rănit de agenți de poliție din Botoșani.


La ora 24:00 în data de 20 aprilie 2024, agenții de poliție din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi- Biroul Rutier au oprit un vehicul pe strada Lt. Andrei din Dorohoi. Șoferul, deși inițial a respectat cerințele, a pornit brusc mașina în momentul în care polițiștii s-au apropiat de ușă. Agenții au pornit în urmărire, tragând focuri de armă de avertizare către mașină, reușind să-l captureze la aproximativ 5 kilometri distanță, în localitatea Saucenița. Conducătorul auto, un bărbat tânăr în vârstă de 25 de ani din județul Suceava, a fost rănit datorită folosirii armelor de serviciu și a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. În interiorul vehiculului au fost descoperite 93 de recipiente cu substanțe refrigerante de proveniență ucraineană, fără acte justificative. Agenții de poliție continuă investigațiile în ceea ce privește infracțiunile de contrabandă calificată și vătămare corporală din culpă. Sănătatea tânărului este stabilă și este în continuare supravegheată de personalul medical.

Citește articolul complet

Sursa și Credit Foto- „glasulsucevei.ro”

Notă către cititori: Informațiile sunt preluate automat din fluxul de știri Google News, sunt revizuite de redactorii noștri și apoi publicate. Așa cum ați observat, sursa, creditul foto și linkul către articolul integral sunt specificate. Dacă doriți ca articolele dvs. să nu mai fie preluate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de mai jos și le vom elimina imediat.

Reclamații și Raportări privind Știrile
contact: medialux85@gmail.com

Consultați Termenii și Condițiile

Related posts

Un individ din Vicov a fost reținut pentru agresiune familială.

admin

Bărbat din Fălticeni, obligat să se mute temporar și să evite contactul cu partenera sa, în urma unor acuzații constante de agresiune

admin

Marcel Ciolacu interacționează cu comunitatea de afaceri pentru a ajusta politicile guvernamentale.

admin

Leave a Comment