12.2 C
Suceava
mai 20, 2024
Local

Povestea Cristianei Bota, faimoasa prezentatoare TV, la vârsta de 77 de ani. Cunoaște relatarea fostei crainice a lui Ceaușescu.


Cristiana Bota, recunoscută drept „vocea de la Teleenciclopedia”, își sărbătorește cei 77 de ani. Chiar dacă lipsește de pe ecrane de mulți ani, fostul crainic TVR rămâne o prezență rafinată și încântătoare. Din punct de vedere personal, Cristiana are doi fii, Tudor și Rareș, care au ales drumul televiziunii, și se bucură de rolul de bunică pentru cele două nepoate, Sofia Maria și Antonia Cristiana. Fetele sunt caracterizate drept frumoase, talentate, cultivate și pline de vitalitate. Cristiana își petrece timpul alături de ele, participând la jocuri, studiind împreună și descoperind că este o bunică devotată. Cu toate acestea, conexiunea dintre ele este una aparte și plină de afecțiune reciprocă. Cristiana Bota se bucură de această nouă fază din existența sa, considerând-o o binecuvântare oferită de Sus.

Citește articolul complet

Sursa & Credit Foto: „www.svnews.ro”

Notă pentru cititori: Articolele sunt preluate automat din fluxul de știri Google News, sunt editate de redactorii noștri, apoi publicate. Așa cum ați observat, sursa, creditul pentru fotografie și linkul către articolul complet sunt menționate. Dacă doriți ca materialele dumneavoastră să nu mai fie preluate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de mai jos, și le vom retrage imediat.

Reclamații și Raportări de știri
contact: medialux85@gmail.com

Consultați Termenii și Condițiile

Related posts

Individ domiciliat în Bilca, urmărit de forțele legii pentru conducere neautorizată

admin

Mai mult de 250 de agenți de poliție din Suceava vor garanta ordinea în timpul sărbătorilor de iarnă

admin

Copil în vârstă de 11 ani, din Suceava, împușcat de un adolescent, cu o armă cu aer comprimat. Este al doilea incident din ultimele zile

admin

Leave a Comment