14.3 C
Suceava
mai 22, 2024
Local

Locuitorii din Broșteni și curățenia din județul Suceava își schimbă adunarea.


Delegatul PSD Gheorghe Șoldan, aspirantul PSD pentru rolul de conducător al Consiliului Județean Suceava, s-a alăturat debutului aspirantului PSD pentru rolul de lider al comunei Broșteni, Dorel Deneș. În colaborare, aceștia promit o transformare pentru Broșteni și județul Suceava.

Conform lui Șoldan, Dorel Deneș este un antreprenor prosper, decis să aducă progres în Broșteni. Acesta a reușit să extindă comuna și să sprijine locuitorii din regiunile rurale ale Broșteniului.

Șoldan a evidențiat importanța extinderii turistice în regiune, menționând necesitatea proiectelor, finanțării și sprijinului pentru antreprenorii locali.

Cu sprijinul echipei sale și al colegilor din partidul social-democrat, Dorel Deneș vizează să administreze cu succes administrația publică. Afirmând motivele extinderii bazinului Dornelor și, consecutiv, a comunei Broșteni, Șoldan își îndeamnă alegătorii să sprijine candidatura lor la alegerile din 9 iunie.

Citiți articolul complet

Sursa & Foto Credit- „www.newsbucovina.ro”

Notă pentru publicații: Știrile sunt preluate automat din fluxul Google News, sunt rescrise de către editorii noștri, apoi publicate. Așa cum puteți vedea, sursa este precizată, creditul fotografic și linkul către articolul complet. Dacă doriți ca articolele dumneavoastră să nu mai fie preluate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de mai jos, și le vom întrerupe imediat.

Reclamații & Raportări Știri
contact: medialux85@gmail.com

Citiți Termenii și Condițiile

Related posts

Cum să creezi o grădină plină de culoare? Aici vei găsi sfaturi pentru o grădină vibrantă!

admin

O doamnă care locuiește la țară a trimis documentele necesare pentru pensie fără să fi fost angajată

admin

226 milioane euro fonduri REGIO pentru îmbunătățirea mobilității urbane în orașele din Regiunea Nord-Est.

admin

Leave a Comment