14.3 C
Suceava
mai 22, 2024
Local

Un individ din Mușenița, într-o stare critică la spital în urma ingerării acidului unui acumulator auto.


În seara zilei de 21 aprilie 2024, în jurul orei 20.45, Mihai C., în vârstă de 56 de ani, din localitatea Mușenița, a fost transportat la Spitalul de Afecțiuni Cronice Siret după ce a ingurat acid provenit de la un acumulator auto.

După investigațiile autorităților s-a dezvăluit că individul, fiind sub influența băuturilor alcoolice, a ingerat acidul dintr-un acumulator auto, apoi a resimțit o stare de rău, fapt pentru care fiica sa a sunat la numărul de urgență 112.

S-a declanșat o anchetă pentru a elucida cu precizie circumstanțele incidentului și modalitatea în care acesta a avut loc.

Este esențial ca astfel de situații să fie prevenite în viitor, iar cetățenii să fie conștienți de riscurile asociate consumului de substanțe nocive.

Citeste articolul integral

Sursa & Foto Credit- „glasulsucevei.ro”

Notificare pentru publicații: Știrile sunt automat preluate din fluxul Google News, supuse ulterior unor modificări editoriale, apoi publicate. Așa cum se observă, sursa este specificată, împreună cu creditul pentru imagine și linkul către întregul articol. Dacă doriți să nu mai fie preluate articolele dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de mai jos, și vom înceta imediat redistribuirea lor.

Plângeri & Raportări de Știri
contact: medialux85@gmail.com

Consultați Termenii și Condițiile

Related posts

Participarea polițiștilor din Suceava la proiectul de combatere a traficului de persoane

admin

Top 5 tipuri de plafon pentru un aparat eficace de încălzire în pardoseală pentru o mai bună eficiență.

admin

Primarul Vasile Iliuț a schimbat statutul Vicovu de Sus într-un oraș, după o perioadă de trei decenii de subdezvoltare.

admin

Leave a Comment