12.9 C
Suceava
iunie 16, 2024
National

Candidatura lui Firea la Primăria Capitalei: Posibilitatea de a fi iertați de oameni în caz de greșeli. Ciolacu: S-a încheiat povestea supărărilor dintre noi


Gabriela Firea, însoțită de prim-ministrul și liderul PSD Marcel Ciolacu și câțiva membri ai partidului, inclusiv Robert Negoiță și Daniel Băluță, a anunțat, la depunerea candidaturii pentru un nou mandat de primar general al Capitalei, că „oamenii ne pot ierta în caz de greșeli, dar nu ne pot ierta dacă demonstrăm lipsă de implicare” și i-a mulțumit lui Ciolacu pentru sprijinul acordat. Șeful PSD a menționat că neînțelegerile dintre ei au fost „povești”.

Gabriela Firea s-a prezentat pentru a-și înregistra candidatura pentru funcția de primar al Capitalei, duminică, la Biroul Electoral de Circumscripție al Municipiului București însoțită de președintele PSD, premierul Marcel Ciolacu, secretarul general al PSD, Paul Stănescu, prim-vicepreședintele PSD Sorin Grindeanu, primarii Sectoarelor 3 și 4, Robert Negoiță și Daniel Băluță, europarlamentarul Mihai Tudose și alți membri social-democrați.

„Am depus candidatura acum pentru un nou mandat la Primăria Generală a Capitalei. Le mulțumesc colegilor. Aveți în fața dumneavoastră persoanele care pot reconfigura Bucureștiul în bine, care pot face diferența, care vor elimina ineficiența, lentoarea și toate aspectele negative care s-au petrecut în București. Ritmul lor a fost extrem de încețoșat. Propunem o administrație activă și o colaborare cu toți colegii de la sectoare, indiferent de orientarea politică”, a declarat Firea.

Gabriela Firea a menționat că este optimistă și convinsă că locuitorii Bucureștiului aspiră la un primar dinamic, eficient, care să fie mereu pe teren, în mijlocul lucrărilor în desfășurare.

„Am intrat de curând în această cursă. Mă bazez foarte mult pe bucureșteni, pe cei care sunt nemulțumiți de ineficiența primarului actual, pe cei care m-au votat și au fost dezamăgiți acum trei ani și jumătate că nu am continuat proiectele la primăria Capitalei, pe colegii mei primari din sectoare, pe colegii mei membri PSD. Și consider că prin acest lucru am spus totul. Sunt optimistă, sunt plină de încredere și sunt ferm convinsă că locuitorii Bucureștiului își doresc un primar activ, eficient, care să fie permanent în mijlocul acțiunilor de construcții, care să respecte legislația și normele și care, atunci când apare o problemă, să nu se ascundă în birou, așa cum s-a întâmplat în această perioadă, ci să facă față problemelor și, împreună cu cei mai competenți specialiști, să identifice soluțiile”, a declarat candidata PSD la Primăria Capitalei.

Gabriela Firea a abordat și subiectul iertării în discursul susținut la Biroul Electoral de Circumscripție al Municipiului București

„Oamenii ne pot ierta în caz de greșeli, dar nu ne pot ierta dacă arătăm lipsă de implicare. Doresc să-i mulțumesc sincer domnului premier Marcel Ciolacu, pentru întreg sprijinul acordat în această perioadă. Sunt deplin convinsă că va promova la nivel guvernamental toate proiectele benefice pentru Capitală”, a menționat Gabriela Firea.

La rândul său, președintele PSD Marcel Ciolacu i-a asigurat Gabrielei Firea că o va sprijini necondiționat în inițiativele și proiectele pe care le are pentru București.

„Este oficial, de acum înainte Gabriela Firea este candidată pentru un nou mandat la Primăria Capitalei. Este candidată alături de domnul Daniel Băluță, Robert Negoiță, George Tuță, Ciprian Ciucu. Îmi doresc cu ardoare să fiu sigur că toți vor fi învingători, îmi doresc ca în perioada următoare de campanie electorală, împreună cu toți colegii voștri, să reușim să transmitem proiectul și programul administrativ pentru București. Bucureștiul are nevoie de Sorin Grindeanu, Alexandru Rafila, Mihai Tudose. S-au pierdut patru ani, patru ani risipiți, patru ani obținuți prin minciună, prin neadevăruri, prin ură reciprocă și vedem unde am ajuns. Acesta este rezultatul confundării politicii cu administrația. Administrația nu ar trebui să fie niciodată colorată (din punct de vedere politic – n.r.). Gabi, îți promit că voi fi alături de tine și te voi sprijini necondiționat. Cred că s-au încheiat neînțelegerile dintre noi, aranjamentele, discuțiile despre cine va candida, în cazul în care Gabi Firea va câștiga Bucureștiul. Vă rog să mă scuzați. Au fost doar povești”, a declarat Ciolacu.

Editor : M.I.Citește mai mult – Sursa Google News

Related posts

Rusia nu își permite un război cu NATO. Abia face față războiului din Ucraina

admin

,,Înșelați, folosiți, capturați: Noul reportaj al Jazeera despre curierii asiatici din România"

admin

Un individ care a pregătit un atac terorist în România a fost capturat în Brașov

admin

Leave a Comment