12.9 C
Suceava
iunie 16, 2024
Local

Fotografii: Peste 600 de șoferi verificați de agenți de poliție pentru consum de alcool și substanțe interzise.


Reprezentanții poliției din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Suceava au inițiat o acțiune de prevenire și combatere a accidentelor rutiere cauzate de consumul de alcool și substanțe interzise, având în vedere sărbătoarea de Florii și evenimentele asociate. Scopul acestei operațiuni este îmbunătățirea securității publice în județul Suceava. Măsurile întreprinse includ identificarea șoferilor care conduc sub influența substanțelor interzise și informarea participanților la trafic despre pericolele asociate acestui tip de comportament. Până în momentul actual, peste 600 de conducători auto au fost supuși testelor în cadrul acțiunii, iar mai mulți șoferi care au consumat alcool sau substanțe interzise au fost identificați, fiind întocmite dosare penale pentru conduitele lor. Aparatele utilizate în desfășurarea activităților sunt, printre altele, etilotestul și aparatul DrugTest Drager din dotarea IPJ Suceava.

Citiți articolul complet

Sursa și creditul pentru fotografiile utilizate: „glasulsucevei.ro”

Notificare pentru public: Informațiile sunt preluate automat din fluxul de știri de pe Google News, sunt revizuite de către editorii noștri, după care sunt publicate. Așa cum se observă, sursa este menționată, precum și creditul pentru fotografiile utilizate și linkul către articol. Dacă doriți ca articolele dvs. să nu fie preluate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail furnizată mai jos, și vom înceta imediat redistribuirea lor.

Diverse și Raportări de Știri
Contact: medialux85@gmail.com

Consultă Termenii și Condițiile

Related posts

Investigare în Suceava pentru presupusă evaziune fiscală în comerțul cu jante auto și anvelope noi și second hand

admin

Tractorul de 10.000 de euro al unui individ din Dorna Candrenilor, folosit ilegal pentru furt de lemn, a fost confiscat de agenții de poliție.

admin

Aruncare în flăcări intenționată a unei mașini în Cajvana – Imagini semnificative

admin

Leave a Comment