16.2 C
Suceava
iunie 13, 2024
Local

Edilul din Siret își depune din nou candidatura pentru o nouă perioadă de guvernare. Lista completă a candidaților pentru Adunarea Locală.


Primarul municipalității Siret, Adrian Popoiu, a înregistrat candidatura sa pentru un nou mandat, împreună cu lista de candidați pentru Adunarea Locală. Listele de candidați includ persoane precum economistul Adrian Popoiu, medicul dentist Dan Sauciuc, medicul Oana Orban, educatorul Alin Fercalo, economistul Liliana Harasemiuc, educatoarea Roberto Moldovan, inginerul Anca Tablan, agentul de pază Ion Grosu, pensionarul Ioan Rîznic, educatorul de educație fizică Vasile Ihnatiuc, asistenta medicală Lavinia Găină, pensionarul Vasile Gușul, profesorul Alexandru Turliuc, maistrul Mihai Mateiciuc, medicul Arcadie Burlă, șoferul de ambulanță Sorin Policsek, lucrătorul bancar Mihai Asiza, angajatul din sectorul comerțului Florentina Arădăvoesei și inginerul George Romeo Marici.
Primarul Adrian Popoiu a declarat: ”Echipa de consilieri este alcătuită din persoane respectate în comunitate, care au demonstrat prin activitatea lor că sunt capabile să contribuie la dezvoltarea comunității noastre din Siret.”

Citeste articolul complet

Sursa & Foto Credit- „www.svnews.ro”

Notificare pentru publicații: Informațiile sunt preluate automat din feed-ul Google News, sunt revizuite de către redactorii noștri și apoi publicate. După cum observați, este indicată sursa, creditul foto și linkul către articolul complet. Dacă doriți să nu mai fie preluate articolele dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail menționată mai jos, și vom interveni imediat.

Raportări & Reclamații privind Știrile
contact: medialux85@gmail.com

Consultați Termenii și Condițiile

Related posts

Un Tânăr De 28 De Ani Cu Fractură La Cot A Decedat Pe Masa De Operaţie La Spitalul Vatra Dornei

admin

Compania din Rădășeni specializată în dezmembrarea autovehiculelor a fost sancționată cu o amendă de 40.000 de lei

admin

Eveniment special pentru copii, Activități artistice și Expoziție de animale la Iulius Mall Suceava în acest sfârșit de săptămână.

admin

Leave a Comment