16.2 C
Suceava
iunie 13, 2024
National

Clip | Marcel Ciolacu este ‘Produs în România’


Clip | Marcel Ciolacu este ‘Produs în România’ – Prim-ministrul, replică plină de savoare după declarația neinspirată despre locuitorii din Moldova

După afirmația neinspirată despre locuitorii din Moldova, Marcel Ciolacu a prezentat noi lămuriri, atunci când a fost prezent, împreună cu Gabriela Firea, la depunerea candidaturii pentru funcția de primar al Capitalei.

Prim-ministrul și liderul PSD s-a referit și la melodia care a devenit populară în întreaga lume, după ce jucătorii de la Internazionale Milano au interpretat-o în vestiar după ce au câștigat titlul.

„Toți suntem Produs în România! Știți la fel de bine ca mine că aceea a fost o glumă, cu adevărat nepotrivită. Observ vârsta dumneavoastră, știu că citiți, e o glumă preluată de pe Times news Roman.

Ce pot să vă spun. Niciodată după decembrie n-a investit cineva atât cât investește acest Guvern în Moldova. Sorin Grindeanu, zeci de kilometri de autostradă, mergem din nou pe Autostrada Moldovei, doamna Deca, centre duale, Sandu Rafila spitale, la Iași zonal, spitale, la Bacău, Vrancea, Botoșani,

Regret și-a fost o glumă nepotrivită. Și eu sunt om. După 3 zile de maraton la Timișoara începi să te destind și vrei să faci o schimbare…Mi-am cerut scuze.

Sunt moldovean, domnule, mama provine din Tecuci, tata din Oltenia”, a menționat Marcel Ciolacu.

 

Află mai mult – Sursa Google News

Related posts

Opiniile exprimate de generalul Vlad sunt prea rezervate. Este necesară o forță armată mai puternică în România

admin

Trei destinații turistice din județul Constanța, incluse în Programul Național „România Atractivă”

admin

Revista presei internaţionale, 26 mai 2023

admin

Leave a Comment