12.9 C
Suceava
iunie 16, 2024
Local

Sorin Grindeanu, Ministru al Transporturilor, se va deplasa la Suceava pentru a sprijini candidatura lui Gheorghe Șoldan.


Sorin Grindeanu va sosi la Suceava pe 29 aprilie pentru a-l susține pe deputatul Gheorghe Șoldan în depunerea candidaturii pentru președinția Consiliului Județean din partea PSD. Gheorghe Șoldan va completa dosarele necesare pentru validarea candidaturii la Biroul Electoral Județean începând cu ora 14:45. Împreună cu candidatura pentru funcția de președinte al Consiliului Județean, PSD va depune și lista de candidați pentru consiliul județean.

Vizita ministrului Sorin Grindeanu la Suceava face parte din suportul acordat de partid în campania electorală pentru alegerile locale. Se așteaptă o mobilizare a susținătorilor PSD pentru a oferi sprijin candidatului Gheorghe Șoldan în această etapă crucială a alegerilor.

Citeste articol integral

Sursa & Foto Credit- „www.svnews.ro”

Notă pentru publicații: Știrile sunt preluate automat din feed-ul Google News, sunt rescrise de editori noștri, apoi publicate. După cum vedeți, este precizată sursa, creditul foto și linkul către articolul integral. Dacă doriți ca articolele dumneavoastră să nu mai fie preluate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de mai jos, și le vom întrerupe imediat.

Reclamatii & Reporturi Stiri
contact: medialux85@gmail.com

Cititi Termeni si Conditii

Related posts

O altă zi cu ceață: Probleme la Aeroportul Salcea, zboruri suspendate, călători între Suceava și Iași

admin

Primarul Lungu de la Cluj a pus parafa pe documentul de obținere a finanțării europene pentru inițiative climatice

admin

Declarată creșterea taxei de salubrizare la 14 lei de individ, spune Ion Lungu

admin

Leave a Comment