14.3 C
Suceava
mai 22, 2024
Local

Deputatul Gheorghe Șoldan susține necesitatea pietruirii drumurilor din Izvoarele Sucevei.


Candidatul PSD pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Șoldan, a fost surprins de starea alarmantă a localității Brodina de Sus din comuna Izvoarele Sucevei, care pare a fi oprită în timp. El a evidențiat dorința locuitorilor de a avea drumuri pietruite, acte eliberate rapid la primărie, servicii medicale de înaltă calitate și un sistem de transport public adecvat. Șoldan a criticat administrația județeană pentru ignorarea comunităților aflate în această situație. De asemenea, el a îndemnat la schimbarea administrației în alegerile din 9 iunie pentru a soluționa problema drumurilor județene de pământ sau cu pietriș. Fotografiile de la întâlnirea sa cu locuitorii din Brodina de Sus arată starea jalnică a acestor căi de acces și disconfortul în care trăiesc oamenii din zonă.

Citește articolul complet

Sursă & Credit Foto: „glasulsucevei.ro”

Notă pentru publicații: Informațiile sunt extrase automat din feed-ul Google News, sunt remodelate de către redactorii noștri și apoi publicate. După cum se poate observa, sursa, creditul foto și legătura către articolul complet sunt specificate. Dacă doriți ca articolele dumneavoastră să nu mai fie preluate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail indicată mai jos, și vor fi retrase imediat.

Reclamații și Raportări de Știri
contact: medialux85@gmail.com

Consultați Termenii și Condițiile

Related posts

Incendiu puternic într-un apartament din Burdujeni provocat de un aragaz uitat pornit. Oficialii promit sprijin familiilor afectate.

admin

„Așa Arată Meniurile Pacienților De La Spitalul Județean Suceava.” Imaginile Au Stârnit Sute De Comentarii

admin

Descoperiri recente în domeniul geneticii medicale și psihiatriei pediatrice la Spitalul Județean din Suceava

admin

Leave a Comment