14.3 C
Suceava
mai 22, 2024
Local

Fiți atenți la icrele de somon, o delicatesă întotdeauna apreciată


Etapa de ajustare a temperaturii icrelor de somon colorat pentru consum este crucială în procesul de producție a peștelui pentru consum. Procesul implică aducerea la aceeași temperatură a icrelor din ambalajele de transport și a apei din incubator, la o temperatură constantă de 7 grade Celsius. Icrele sunt aduse de la o temperatură inițială de 2-4 grade Celsius la temperatura de 7 grade Celsius în aproximativ două ore.

Ferma de creștere a somonului de la Valea Putnei, gestionată de Ocolul Silvic Pojorâta din cadrul Direcției Silvice Suceava, are o capacitate planificată de zece tone de somon anual pentru consum, dar reușește să vândă în jur de 15 tone. Comercializarea se realizează direct către consumatori.

Icrele de somon destinate consumului sunt produse delicate care necesită o manipulare atentă pentru a fi menținute proaspete și sănătoase. Acestea pot fi depozitate în frigider pentru un timp scurt sau congelate pentru conservare pe termen lung, oferind un aport valoros de proteine și acizi grași omega-3 în alimentație.

Citiți articolul complet

Sursa & Credit Foto- „adevarul.ro”

Notă pentru editorii de știri: Știrile sunt preluate automat din feed-ul Google News, sunt revizuite de redactorii noștri, apoi publicate. Așa cum se poate observa, sursa este specificată, împreună cu creditul pentru fotografie și linkul către articolul integral. Dacă nu mai doriți să vă preluăm articolele, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de mai jos, și le vom elimina imediat.

Plângeri & Raportări Stiri
contact: medialux85@gmail.com

Consultați Termenii și Condițiile

Related posts

Senatorul Gheorghiță Mîndruță își oferă sprijinul pentru candidatura lui Măriuța Cărăușu pentru funcția de primar al orașului Liteni

admin

Raportul anual al IULIUS pe 2022: influența asupra mediului și comunității.

admin

Omul cu capre, mort în bazinul de apă din Frasin.

admin

Leave a Comment