14.3 C
Suceava
mai 22, 2024
Uncategorized

BIZZ.CLUB se extinde și în Suceava: Un progres pentru comunitatea antreprenorială

O veste interesantă ajunge în Suceava pentru toți cei pasionați de domeniul afacerilor și dezvoltare personală. Bizz.club, unul dintre cluburile de business în creștere rapidă din țară, își extinde prezența în Suceava, aducând oportunități noi și un cadru dinamic pentru antreprenorii locali.

Lansarea este planificată pentru 21 mai, la ora 14:30, reprezentând o oportunitate remarcabilă pentru cei ce doresc să își dezvolte afacerile și să își îmbunătățească abilitățile antreprenoriale. „Antreprenori din Suceava: comunitatea se va contura împreună cu voi pentru un mediu dedicat strict afacerilor și parteneriatelor de succes!” este invitația deschisă adresată tuturor celor interesați.

Bizz.club se remarcă prin furnizarea unui mediu atrăgător pentru antreprenorii cu viziuni ambițioase, accentuând dezvoltarea continuă și sprijinul reciproc. Acest eveniment marchează debutul unei noi etape în progresul comunității de business din Suceava.

Între avantajele oferite participanților se numără o serie de conferințe susținute de 9 prezentatori și formatori de marcă din domenii variate de expertiză. De la strategii de avansare personală la domeniul inteligenței artificiale în afaceri, programul evenimentului acoperă o paletă diversă de subiecte relevante pentru antreprenori.

De ce să iei parte? Pentru că vei avea ocazia să interacționezi cu peste 100 de firme și să faci legături utile. Prin întâlnirea cu prezentatori experimentați și antreprenori de renume, vei avea posibilitatea să-ți îmbogățești cunoștințele și să-ți dezvolți abilitățile într-un mediu propice colaborării și schimbului de idei.

Printre invitații speciali se află nume recunoscute în domeniile dezvoltării personale și afacerilor, cum ar fi Andy Szekely, autor și formator în domeniul dezvoltării personale, și Tatu Mihaela, formator și moderator TV.

Principalul partener al evenimentului este KROLL, o companie cu bogată experiență în fabricarea și montarea materialelor pentru acoperișuri, care aduce un plus de valoare și susținere inițiativei Bizz.club.

Agenda evenimentului include o serie de sesiuni de instruire, dezbateri și momente de divertisment, pentru a oferi participanților o experiență amplă și motivatoare.

Bizz.club Suceava se angajează să devină un pilon al comunității antreprenoriale locale, oferind educație, sprijin și networking într-un mediu favorabil creșterii și inovării în afaceri.

Pentru cei interesați să participe, înscrierea este disponibilă online la adresa: https://suceava.bizz.club/evenimente/lansare-suceava. Nu pierdeți ocazia de a face parte dintr-o comunitate dedicată succesului și evoluției personale și profesionale în afaceri!

Related posts

Top antrenori străini cu cele mai multe meciuri în Serie A

admin

Leave a Comment