14.3 C
Suceava
mai 22, 2024
Local

Dorim să stăm alături de copiii noștri acasă și să reintegrăm tinerii în comunitate


Viceprimarul Lucian Harșovschi, candidatul PNL la funcția de primar al Sucevei, a prezentat vineri, într-un eveniment public, un plan pentru viitorul său mandat, în prezența președintelui PNL, Nicolae Ciucă. Harșovschi a subliniat importanța colaborării și a încrederii reciprocă între administrație și localnici, susținând un oraș mai prosper și mai atractiv. Planul său electoral include proiecte clare pentru dezvoltarea urbană, sportivă, educațională și pentru protecția mediului, precum și obiectivul de a atrage fonduri europene de peste 139 milioane de euro.

Harșovschi subliniază angajamentul său pentru construirea de locuințe convenabile, parteneriate cu diferite organizații și comunități locale, și implementarea unor inițiative precum creșe, grădinițe, zone de recreere și parcări. El respinge critica contracandidatului din partea PSD, pledând pentru o Suceavă modernă, atrăgătoare și cu standard de viață îmbunătățite. Harșovschi își propune să colaboreze strâns cu comunitatea și să promoveze un vot care să implice cetățenii în procesul decizional.

Citiți articolul complet

Sursă & Credit Foto: „www.newsbucovina.ro”

Notă pentru redacții: Informațiile sunt preluate automat din fluxul Google News, sunt revizuite de către echipa noastră editorială și apoi publicate. Sursa, creditul foto și linkul către articolul complet sunt clar specificate. Dacă doriți să nu mai apăreați în cadrul acestor publicații, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de mai jos și vom întrerupe imediat distribuția lor.

Reclamații și raportări de știri
Contact: medialux85@gmail.com

Consultați Termenii și Condițiile

Related posts

Ce metode sunt eficiente pentru a preveni mușcăturile de păianjen în locuința noastră: sfaturi practice

admin

Școala era destinația, dar drumul s-a încheiat în cimitir.

admin

Evenimentul de colindat organizat de tinerii de la ATOS

admin

Leave a Comment