14.3 C
Suceava
mai 22, 2024
Local

Îmbunătățirea învățământului din Siret, revitalizată cu finanțare europeană vitală de proiecte


În Siret, ziua Europei a fost sărbătorită printr-o excursie organizată de autoritățile locale pentru a evidenția comunității efectele pozitive ale finanțării europene asupra sistemului de învățământ. Transportul în comun electric a dus participanții la principalele locații educaționale, ce vor avea un impact semnificativ.

Instituțiile de învățământ din Siret s-au dezvoltat, grație finanțării europene, transformându-se într-un mediu competitiv care generează specialiști bine instruiți pentru piața muncii. Sub conducerea primarului Adrian Popoiu, administrația locală a implementat un proiect inovator în regiune, oferind tinerilor posibilitatea de a-și construi o carieră în industria 4.0.

Centrul Științific și Tehnologic din Siret colaborează îndeaproape cu Universitatea „Ștefan cel Mare” pentru a furniza cele mai bune facilități de învățare pentru meseriile solicitate pe piața muncii.

Eforturile autorităților locale vor atrage investitori în zonă, datorită resursei umane bine pregătite și infrastructurii educaționale moderne. Conferința Hotspot, care este programată să aibă loc în Siret, va aduce afaceri românești și germane, deschizând noi perspective economice în regiune.

Citiți articolul complet

Sursa & Credit Foto – „glasulsucevei.ro”

Notă pentru publicații: Informațiile sunt extrase automat din feed-ul Google News, sunt revizuite de redactorii noștri și apoi publicate. Așa cum se observă, sursa, creditul fotografic și linkul către articolul complet sunt menționate. Dacă doriți să opriți preluarea articolelor dumneavoastră, contactați-ne la adresa de e-mail de mai jos, iar ele vor fi excluse imediat.

Reclamații și Rapoarte de Știri
contact: medialux85@gmail.com

Citiți Termenii și Condițiile

Related posts

Un șofer tânăr a circulat pe contrasens pentru a evita impactul.

admin

Confruntare între CSU Suceava și Steaua în sferturile Cupei României la handbal masculin

admin

Poliția din Suceava a găsit o cantitate mare de detergenți contrafăcuți

admin

Leave a Comment