14.3 C
Suceava
mai 22, 2024
National

„Un individ cu acces la toate sondajele vă aduce la curent!”


Vineri, 10 Mai 2024, ora 15:01

3202 vizualizări

Rareș Bogdan, afirmație surprinzătoare: „Un individ cu acces la toate sondajele vă aduce la curent!"

Rareș Bogdan, discurs anti-PSD, în 2020

Rareș Bogdan surprinde. Individul PNL cu cele mai multe absențe în Parlamentul European contemplă noile alegeri, care-i pot oferi o nouă funcție.

Potrivit fostului jurnalist, Partidul Național Liberal nu poate obține sub 25% în niciun sondaj de opinie.

„Astăzi, un individ cu acces la toate sondajele și care primește la două-trei zile concluzii, afirmă că niciun studiu de piață nu ne situează sub procentul de 25%, iar dacă beneficiază de intervenția divină, vom obține un scor exact dublu față de acum doi ani.

Însă, pentru aceasta, vă rugăm un singur aspect, să nu vă relaxați deloc, să dormiți 5, 6 ore pe noapte, să vă deplasați și să desfășurați campanie pentru primari, pentru listele de consilieri, pentru Costel Alexe, pentru a înregistra o victorie categorică și a înfrânge opoziția, pentru Mihai Chirica, pentru a reveni ca un primar meritocratic al Iașului. Numai cu concursul vostru putem atinge acest obiectiv, indiferent de cât de mult vorbesc noi, liderii naționali, de la București sau din orice alt loc”, a comentat Rareș Bogdan, în cadrul unei reuniuni PNL desfășurată la Iași.

Rareș Bogdan: „Nicolae Ciucă, președinte al României!”

Rareș Bogdan este de părere că pentru un rezultat favorabil la parlamentare, candidatul PNL pentru funcția de președinte, Nicolae Ciucă, trebuie să iasă învingător.

„Nu se ivește vara, nu urmează vacanța, să ne îmbrățișăm copiii, soțiile, și să luptăm. Confruntarea are loc pe data de 15 septembrie. O nouă fază pentru România. La data de 29 septembrie, vot. Nu ne culcăm, numărăm zilele și pe 30 anunțăm președintele României, care trebuie să fie tot un liberal, exact cum am avut în ultimii 10 ani, președintele Nicolae Ciucă”, a adăugat vicepreședintele PNL.

„Pentru a avea o șansă, pentru a ne lupta, trebuie să obținem (..) cel mai ridicat scor la alegerile din 9 iunie. Acesta este trambulina, acel moment crucial pentru noi, pentru a propulsa liderul și pentru a avansa chiar și pentru alegerile generale care se vor desfășura în 8 decembrie”, a completat Rareș Bogdan.

Între timp, președintele PNL pare să nu fie interesat să candideze.

Detalii suplimentare – Sursa Google News

Related posts

Situația tensionată din Orientul Mijlociu este extrem de periculoasă. Statele Unite acuză Iranul de susținerea Hamas și Hezbollah

admin

Femeie în conflict cu frații Pavăl, de la Dedeman. Identitatea miliardarilor implicate într-un incident neobișnuit

admin

Guvernul pregătește noutăți neplăcute pentru români – Sancțiunile pentru aceste acțiuni se dublează începând cu 2024

admin

Leave a Comment