14 C
Suceava
mai 22, 2024
Local

Ediția a X-a a Expoziției Internaționale de Literatură Alma Mater Librorum, 16-17 mai 2024


În perioada 16-17 mai, Biblioteca Universității „Ştefan cel Mare” din Suceava va găzdui a zecea ediție a Expoziției Internaționale de Literatură „Alma Mater Librorum”, sub patronajul Ministerului Educației. Acest eveniment se va desfășura sub formă hibridă și va aduna peste 37 de edituri academice, case de editură de renume și grupuri editoriale cunoscute, având ca temă „Literatura care ne apropie”. Expoziția va oferi diverse activități dintre care se pot menționa peste 100 de lansări de cărți și publicații, întâlniri cu autori, editori și personalități culturale, dezbateri pe diferite teme, precum și ateliere organizate de Bibliotecă și facultățile USV. Invitatul de onoare este Editura Druk Art din Cernăuți, Ucraina. Comunitatea suceveană este invitată cu căldură să participe la acest eveniment cultural, care se anunță a fi o sărbătoare a literaturii, autorilor și editurilor. Implicarea publicului reprezintă cheia succesului acestei ediții.

Citiți articolul complet

Sursa & Fotografie de la „glasulsucevei.ro”

Nota pentru publicații: Informațiile sunt obținute automat din feed-ul Google News, sunt modificate de către editorii noștri și apoi publicate. Este clar specificată sursa, creditul foto și link-ul către articolul inițial. Dacă doriți ca articolele dvs. să nu mai fie preluate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de mai jos și vom opri imediat distribuirea lor.

Plângeri & Rapoarte de știri
contact: medialux85@gmail.com

Consultați Termenii și Condițiile

Related posts

Fotografiile de la evenimentul Gala „10 pentru folclor” de la Putna surprind entuziasmul publicului și bogăția tradițiilor românești

admin

Cum să-ți creezi o rutină eficientă de îngrijire într-un interval scurt de timp.

admin

AVERTIZARE: Notificare pentru condiții meteorologice extreme în România! Se prevăd furtuni în Covasna, Vrancea și alte zone.

admin

Leave a Comment