14.3 C
Suceava
mai 22, 2024
Local

Eveniment grav pe DN17 la Pojorâta: Șofer in stare de ebrietate s-a ciocnit în gard cu mașina de marfă.


Vineri, la ora 11:47, o alertă a fost transmisă către polițiștii din Secția 11 de Poliție Rurală Pojorâta prin intermediul Sistemului Național Unic de Urgență la numărul 112, referitoare la un incident rutier soldat cu daune materiale pe DN 17 în Pojorâta. Investigarea situației a dezvăluit că un individ în vârstă de 64 de ani din Sadova conducea autoutilitara dinspre Vatra Dornei către Câmpulung Moldovenesc, a derapat de pe șosea și a intrat în coliziune cu un gard, cauzând defecțiuni și pagube materiale. Șoferul a fost supus unui test cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, a fost transportat la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii înălțimii alcoolemiei. În urma acestui incident, a fost întocmit un dosar penal pentru „conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”, conform articolului 336, alineatul 1 din Codul Penal. Șoferul a fost sancționat conform Ordonanței de Urgență a Guvernului 195/2002 Referitoare la circulația pe drumurile publice pentru că nu deținea la el permisul de conducere și actul de identitate.

Citiţi articolul complet

Sursa şi Credit Foto – „www.svnews.ro”

Nota pentru publicații: Informațiile sunt extrase automat din fluxul de știri Google News, sunt rescrise de redactorii noștri și apoi publicate. Așa cum se poate vedea, sursa, fotografia și link-ul către articolul complet sunt specificate. Dacă doriți ca articolele dumneavoastră să nu fie preluate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de mai jos, astfel încât le vom exclude imediat.

Reclamații şi Raportări Știri
contact: medialux85@gmail.com

Consultați Termenii și Condițiile

Related posts

Deputatul Mirela Adomnicăi ia parte la conferința internațională de la Chișinău, concentrată pe rezolvarea traficului și a consumului de substanțe interzise.

admin

Grupul de Tineri Ortodocși Suceveni a făcut colindă la sediul Monitorului de Suceava.

admin

Parohia din Cumpărătura organizează o licitație pentru lucrările de pictură de la biserica dedicată „Nașterii Maicii Domnului şi Sfintei Cuvioase Parascheva”

admin

Leave a Comment