14 C
Suceava
mai 22, 2024
Local

Broșteni ar trebui să atragă călători de pe drumul expres cu oferte proaspete


Liderul Partidului Național Liberal din Suceava, Gheorghe Flutur, a fost prezent la anunțarea candidaturii lui Alexandru Hurjui pentru un nou mandat de primar al localității Broșteni. În timpul evenimentului, alături de parlamentarul PNL Angelica Fădor, au fost prezenți investitori din diferite sectoare precum turismul, industria alimentară, prelucrarea lemnului și crescătorii de animale.

Flutur a apreciat efortul depus de edilul Alexandru Hurjui în ultimii 4 ani, în ceea ce privește infrastructura orașului, investițiile în sistemele de apă și canalizare, precum și proiectele susținute financiar de Uniunea Europeană pentru școli, centrul civic, parcările și zonele de recreere.

De asemenea, a fost abordată dezvoltarea stațiunii turistice Broșteni, situată la 32 de kilometri distanță de Drumul Expres Unirea, și strategiile viitoare pentru valorificarea resurselor naturale din zonă. Gheorghe Flutur a subliniat importanța investițiilor în infrastructura locală pentru a facilita accesul vizitatorilor care sosesc pe viitoarea Autostradă Iași – Târgu Mureș.

Citiți articolul complet

Sursă & Credit Foto: „www.newsbucovina.ro”

Notă pentru redacții: Informațiile sunt extrase automat din fluxul Google News, revizuite de editorii noștri și apoi publicate. Așa cum se poate observa, sursa, creditul foto și linkul către articolul complet sunt specificate. Dacă doriți ca știrile dumneavoastră să nu fie preluate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de mai jos, și vom înceta imediat să le preluăm.

Plângeri & Raportări de Știri
contact: medialux85@gmail.com

Parcurgeți Termenii și Condițiile

Related posts

Leroy Merlin suspendă vânzarea becurilor cu halogen din luna mai. Optați pentru LED!

admin

Podul de pe DN 2H de la Milișăuți, închis traficului rutier. Circulația se desfășoară pe podul temporar construit în râul Suceava (FOTO)

admin

Evenimentul de la Dumbrăveni: Șofer s-a angajat pe DN 29 fără să verifice. Detalii.

admin

Leave a Comment