14.3 C
Suceava
mai 22, 2024
National

Delta Dunării, concurentă în competiţia „Destinaţia Anului 2024 în România”


Delta Dunării strălucește în competiția pentru titlul de „Destinația Anului 2024 în România”, fiind una dintre concurentele finale. Într-o competiție strânsă pentru a fi cea mai bună, aceasta concurează alături de alte locații de top din țară.

Pe 21 mai 2024, la Gala Destinația Anului, se va anunța câștigătorul, iar suspansul crește pe măsură ce se apropie momentul decisiv. Băile Tușnad și Împrejurimile, Colinele Transilvaniei, Delta Dunării, Țara Dornelor și Țara Hațegului se află printre primele cinci destinații ecoturistice atrăgătoare pentru români, evidențiind diversitatea și frumusețea peisajelor și trăirilor pe care România le oferă.

Delta Dunării a ajuns în finala competiției „Destinaţia Anului 2024 în România”, iar câștigătorii vor fi dezvăluiți pe 21 mai 2024, în cadrul Galei Destinaţia Anului.

Conform acestui clasament, Băile Tuşnad și Împrejurimile, Colinele Transilvaniei, Delta Dunării, Țara Dornelor și Țara Hațegului se numără printre primele cinci destinații ecoturistice atractive pentru români, conform consiliului județean Tulcea. 

Citește și:

Frumusețea Deltei în luna mai (FOTO)

 



Citeste varianta completă – Sursa Google News

Related posts

„România finanțează forța de muncă pentru alte state”. Ce soluție propune fostul ministru, împotriva exodului

admin

Informații despre veniturile își vor pierde caracterul confidențial în România. Care sunt schimbările majore anticipate

admin

BNR observă că România are un risc de a nu îndeplini obiectivele din PNRR. Reforma pensiilor este delicată

admin

Leave a Comment