14.3 C
Suceava
mai 22, 2024
Local

Flutur pledând în favoarea realegerii primarului orașului Broșteni


Liderul PNL din Suceava, Gheorghe Flutur, s-a alăturat ceremoniei de lansare a candidaturii lui Alexandru Hurjui pentru un nou mandat de primar al localității Broșteni. Invitați la eveniment au fost deputatul PNL Angelica Fădor și reprezentanți din diverse sectoare de activitate, precum turism, industria alimentară, prelucrarea lemnului și zootehnia.

Flutur a apreciat eforturile depuse de primarul Hurjui în ultimii 4 ani, evidențiind investițiile făcute în infrastructura orașului, cum ar fi extinderea rețelei de alimentare cu apă și canalizare, precum și asfaltarea a 9 kilometri de drumuri. De asemenea, s-au discutat perspectivele viitoare pentru dezvoltarea stațiunii turistice Broșteni, cu referire la viitoarea autostradă Iași – Târgu Mureș care va trece prin zonă.

Flutur a subliniat importanța investițiilor în infrastructură pentru a atrage mai mulți vizitatori și a valorifica resursele naturale. Planurile viitoare includ consolidarea structurilor podurilor și podețelor pentru a îmbunătăți traseul Valea Bistriței – Valea Moldovei.

Citiți articolul complet

Sursa & Credit Foto: „www.svnews.ro”

Notă pentru publicații: Știrile prezentate sunt preluate automat din feed-ul Google News, sunt revizuite și adaptate de echipa noastră editorială, apoi publicate. Sursa, creditul foto și linkul către articolul complet sunt afișate în mod clar. Dacă nu doriți ca articolele dvs. să fie redistribuite, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail indicată mai jos, și vom lua măsurile necesare.

Reclamații & Raportări Știri
Contact: medialux85@gmail.com

Detalii și Condiții

Related posts

Festivalul de folclor celebru a fost găzduit de Bilca.

admin

O persoană scăpată de închisoare după ce a fost amenințată de un oficial de justiție. Decizia judecătorilor

admin

O primăvară plină de fericire pentru toate femeile! La mulți ani de Ziua Internațională a Femeii!

admin

Leave a Comment