14.3 C
Suceava
mai 22, 2024
Local

Rareș Bogdan a modificat denumirea lui Gheorghe Vodă în „Cel Cumplit”


Deputatul PSD de Suceava, Eugen Bejinariu, a criticat declarațiile exprimate de Rareș Bogdan la adunarea electorală a PNL din centrul Sucevei, acuzându-l că l-a rebotezat pe Gheorghe Flutur drept Gheorghe Vodă „Cel Cumplit”. Bejinariu a argumentat că afirmațiile făcute de Bogdan sunt neadevărate, iar edilii PSD din Suceava sunt eficienți și au obținut finanțări europene pentru proiecte semnificative.

Într-un context politic tensionat, Bejinariu a dat exemplul comunei Dumbrăveni, unde șeful administrației locale PNL a fost apreciat de liderul Nicolae Ciucă, dar a subliniat că toți cei 51 de primari PSD din zonă sunt deopotrivă competenți.

Deputatul PSD a concluzionat că acuzele formulate de Rareș Bogdan sunt nejustificate și s-a întrebat de ce există probleme nesoluționate în județul Suceava, cum ar fi repararea drumurilor de pământ și a podurilor, dacă primarii liberali sunt atât de performanți.

Citiți întregul articol

Sursa și Creditul Foto – „www.newsbucovina.ro”

Notificare pentru publicații: Știrile sunt preluate automat din fluxul Google News, sunt revizuite de redactorii noștri, apoi publicate. Așa cum se poate vedea, sursa este menționată, creditul foto și linkul către articolul complet. Dacă doriți ca articolele dvs. să nu mai fie preluate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de mai jos, și le vom elimina imediat.

Reclamații și raportări privind știrile
contact: medialux85@gmail.com

Consultați Termenii și Condițiile

Related posts

Prins de agenți de poliție într-o situație neașteptată

admin

Echipa României a obținut o calificare triumfală în Billie Jean King Cup

admin

Femeile din satul Berchișești au fost onorate cu ocazia sărbătoririi lor!

admin

Leave a Comment