14.3 C
Suceava
mai 22, 2024
Local

Conducător auto ebrietate și fără permis, condamnat la trei ani de detenție


O echipă de agenți din cadrul SPR 1 Vadu Moldovei a primit la data de 9 mai, ora 17:02, un Mandat de Implementare a Pedeapselor Închisorii emis de Judecătoria Fălticeni pentru un individ în vârstă de 43 de ani. Individul respectiv urma să ispășească o pedeapsă de 3 ani de închisoare pentru că a manevrat un autoturism fără a deține permisul corespunzător și sub influența alcoolului.

În urma primirii mandatului, agenții au inițiat investigații în zona lor de responsabilitate și la locuința individului, reușind să-l identifice și să-l rețină. Mai apoi, individul a fost transportat la Penitenciarul Botoșani pentru a executa pedeapsa.

Această măsură este una legală și imperativă pentru securitatea publică și pentru respectarea reglementărilor în vigoare. Autoritățile își continuă acțiunile în conformitate cu legislația pentru a garanta un mediu sigur și civilizat pentru toți cetățenii.

Citiți articolul complet

Sursa & Fotografie credit – „www.svnews.ro”

Notă pentru publicații: Informațiile sunt extrase automat din feed-ul Google News, sunt editate de către redactorii noștri și apoi publicate. După cum se poate constata, sursa, creditul fotografic și linkul către articolul integral sunt menționate. Dacă doriți ca articolele dumneavoastră să nu mai fie preluate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de mai jos și le vom opri imediat.

Reclamații & Raportări Știri
contact: medialux85@gmail.com

Citiți Termenii și Condițiile

Related posts

Eveniment rutier soldat cu două persoane rănite pe DN2H la Milișăuți, generat de un individ de 19 ani.

admin

Deutsche Telekom obține poziția în topul mondial al celor mai valoroase 10 branduri

admin

Expoziția Muzeului de Figuri de Ceară vine în ParkLake

admin

Leave a Comment