14.3 C
Suceava
mai 22, 2024
Local

Eveniment rutier soldat cu două persoane rănite pe DN2H la Milișăuți, generat de un individ de 19 ani.


Un individ în vârstă de 19 ani din Arbore a fost implicat într-un incident pe drumul național 2H la data de 11 mai, în jurul orei 15.54. Acesta conducea autoturismul dinspre Rădăuți către Suceava, însă a pierdut controlul vehiculului și a intrat în coliziune cu mașina condusă de un bărbat în vârstă de 64 de ani din Suceava. Ambii șoferi au suferit leziuni ușoare și au fost transportați la spitalul din Rădăuți pentru îngrijiri medicale.

După incident, cei doi au fost supuși testului de alcoolemie, iar rezultatele au fost negative. Mai apoi, li s-au recoltat probe de sânge pentru a determina prezența alcoolului în organism. S-a întocmit un dosar penal pentru „vătămare corporală din culpă”.

Citiți articolul complet

Sursa & Credit foto – „www.svnews.ro”

Notă pentru publicații: Știrile sunt preluate automat din feed-ul Google News, sunt reeditate de către editorii noștri și apoi publicate. Așa cum puteți vedea, sursa este menționată, împreună cu creditul pentru fotografie și linkul către articolul complet. Dacă doriți să nu mai fie preluate articolele dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați utilizând adresa de e-mail de mai jos, pentru a le suspenda imediat.

Reclamații și Plângeri referitoare la Știri
contact: medialux85@gmail.com

Consultare Termeni și Condiții

Related posts

Eveniment tragic la Rădăuți: conducătoarea auto a trecut peste marcajul de oprire și a fost implicată într-un accident mortal cu trenul Suceava – Putna

admin

Breaking news: Firefighters band dominates the League of Companies in Monitorul de Suceava.

admin

Polițiștii din Suceava organizează o inițiativă de descurajare a agresiunii în școlile din zonă, inclusiv cu imagini.

admin

Leave a Comment