14 C
Suceava
mai 22, 2024
Local

Tânăr pilot de motocicletă, de 19 ani, capturat de forțele de ordine după o urmărire pe distanță considerabilă. Ce avea de ascuns?


Un individ tânăr pasionat de motociclism și rezident al localității Vama din județul Suceava a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore de către Agenția Poliției deoarece a refuzat să oprească la indicațiile pe care le primea din partea autorităților și a fost urmărit în trafic pe o distanță considerabilă. Forțele de ordine au reușit să-l localizeze și să-l oprească în cele din urmă.

Pilotul de motocicletă, în vârstă de 19 ani, a fost urmărit îndeaproape de echipajele de poliție după ce a ignorat semnalele acestora și a încercat să evite controlul rutier. A fost blocat și oprit în condiții de siguranță în afara orașului Câmpulung Moldovenesc.

Investigațiile ulterioare au dezvăluit faptul că individul respectiv nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule și că motocicleta pe care o conducea nu este înregistrată sau înmatriculată. A fost supus unor teste pentru depistarea alcoolului și a substanțelor interzise, rezultatele fiind negative.

Tânărul de 19 ani este supus unei anchete legate de conducerea unui autovehicul fără a avea permis și de punerea în circulație a unui vehicul neînregistrat, fiind sancționat cu amenzi în valoare totală de 1.320 de lei pentru încălcarea normelor de circulație.

Citeste articol integral

Sursa & Foto Credit- „adevarul.ro”

Notă pentru publicații: Informațiile sunt preluate automat din sursa Google News, sunt revizuite de redactorii noștri, apoi publicate. După cum puteți observa, sursa este specificată, precum și creditul fotografic și linkul către articolul complet. Dacă doriți să nu mai facem preluarea articolelor dvs., vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de mai jos, și vom acționa în consecință.

Reclamații și Raportări de Știri
contact: medialux85@gmail.com

Cititi Termeni si Conditii

Related posts

Jacob Grimm, scriitorul celebru al poveștilor, s-a născut în anul 1785.

admin

Mitropolitul Dosoftei, individul care a creat limbajul poetic românesc

admin

Sărbătoarea Sfântului Ioan Botezătorul în anul 2024

admin

Leave a Comment